Hvad skal man dog sætte konfirmanderne til blå mandag?

Blå mandag er den helt store og sjove dag

For mange konfirmander, er det helt store, når de skal ud på blå mandag. Det er simpelthen noget af det bedste ved at skulle konfirmeres, da det simpelthen er så hyggeligt at bruge tid sammen med sine venner. Det er også gerne en dag, hvor man måske får lov til at være lidt uden sine forældre. Det kan virkelig være en fed følelse, når man ikke er mere end 13 eller 14 år. Så er man slet ikke vant, at man må gå rundt sådan uden mor eller far. Der skal selvfølgelig helst være nogen med dem, så det ikke går helt galt, men det er stadigvæk fedt at få lov til at få lidt pusterum. Det er lige præcis dét, som de fleste elsker ved blå mandag.

Måske kan du også selv huske, hvordan det var at tage på blå mandag. Dagen har selvfølgelig ændret sig siden. Det er nogle lidt andre ting, som de kære unge mennesker gør nu, end det man måske gjorde fra 50 år siden. Men hvad skal man så sætte dem i gang med? Der er jo mange gode muligheder, når det kommer til denne skønne dag.

Hvad skal man lave blå mandag

Måske er I løbet helt tør for, hvad I kan gøre på blå mandag. Der er mange spændende og sjove ting, man kan gøre. Du kan eksempelvis få lidt inspiration her. Det er altid rart at få lidt inspiration rundt omkring. Her kan det virkelig være en hjælp at besøge sådanne hjemmesider, da de gerne giver et virkelig godt indblik i, hvad man kan kaste sig ud i.

Men én af de ting, som kunne være helt fantastisk for konfirmander, er, at de kan tage til København. Det bliver de altid elle vilde med. Så kan de få lov til at bruge lidt af deres konfirmationspenge til nogle lækre ting til dem selv. Det er måske ikke så fornuftigt, men de vil i den grad komme til at elske det. Det er altid fedt at komme ind og snuse lidt storbylivet og få sat nogle drømme i gang. Det er derfor et meget oplagt sted at tage hen. Her kan de også få lov til at tage i forlystelsespark, hvilket de bestemt ikke er for gamle til i den alder. Det vil altid være et hit. De unge mennesker elsker et godt sus i maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *