Bliv den vildeste cowboy

Har du altid haft et brændende ønske om at leve i det vilde vesten som cowboy, så har du nu muligheden. Både kvinder og mænd, piger og drenge, kan være cowboys. Det kommer blot an på den rigtig attitude, som skal svære skarp og smart i en fart. For der er ikke noget der løber om hjørner med dig, hvis du er cowboy. Uanset om det er sheriffen eller en indianer, der prøver at snyde dig eller få ram på dig, så er du altid et skridt foran i dit seje cowboy kostume.

 

På gag.dk har Gag & Gimmick sørget for et bredt udvalg af cowboy kostumer. Et kostume, hvor du skal ligne en cowboy består først og fremmest af cowboy tøj. Det kan eksempelvis være bukser, overtræksbukser, skjorte, vest eller jakke. Typisk har overtræksbukserne eller vesten frynser, da det er et velkendt kendetegn for cowboy tøj til mænd eller drenge. Som tilbehør til cowboy kostumet er det smart at have en legetøjspistol, så du kan være klar til at trække den, når din fjende dukker op. Derudover er en flot cowboy hat en nødvendighed, hvis du vil sætte prikken over i’et på dit cowboy kostume.

 

Kvinder og piger kan også få cowboy kostumer, så de kan begå sig i det vilde vesten. De kvinder, der er friske på en udfordrende udklædning, der passer til cowboy temaet, kan bruge et af de mange saloon kostumer. Således er tema festen fuldent med både saloon damer og cowboys.