Giv din stue et rustikt udseende med et plankebord

Et plankebord giver dit hjem et charmerende look

 

Indretningen af hjemmet er i dag meget vigtigt for danskerne. Det er nemlig blevet en stor del af, hvordan man kan udtrykke sig selv og sin personlige stil. Derfor bruger vi mange af vores private ressourcer på at skabe drømmehjemmet. Dette kan også ses som en investering i ens velvære, idet det er vigtigt at omgive sig med møbler og interiør, der giver godt humør. Det er således vigtigt, at man finder sig godt tilpas i sit eget hjem, og har lyst til at vise indretningen frem for gæsterne.

 

Der er mange stilarter du kan indrette dit hjem efter. Det kan måske være fristende, at blande en masse forskellige farver og udtryk, men du skal være opmærksom på, at dette kan ende med at se meget rodet ud. Derfor kan det være en god idé, at indrette dit hjem med en bestemt stil i tankerne. Lige nu er det meget populært at give hjemmet et retro look, hvor du kombinerer rustikke møbler med retro interiør. Et vigtigt element i dette look er et plankebord, der tilføjer den helt rette grad af personlighed til dit hjem.

 

Find det perfekte plankebord til din spisestue

 

Med et plankebord i spisestuen giver du dit hjem et charmerende udseende, da det tilføjer en god dosis personlighed til stuen. De fleste borde i denne stilart har en ubehandlet og naturlig overflade, hvilket giver dem et råt look. Bordet er også meget slidstærkt, og kan holde i mange år fremover. Find dit nye plankebord hos din lokale forhandlere, som du finder mange steder rundt omkring i Danmark. Efterspørgslen er nemlig blevet meget høj i løbet af de seneste par år, og derfor er mange fabrikanter begyndt at prioritere plankebordene som en del af deres sortiment.

 

De fleste plankeborde er håndlavede, og derfor altid unikke. Der er derfor ikke ét bord som er ens, hvilket blot bidrager til charmen. Bordene fås i mange forskellige materialer, alt efter hvor mørkt eller lyst du ønsker det. Når du køber dit bord, er det derfor også vigtigt, at få et par gode råd med på vejen om bordets vedligeholdelse. Hvis det er ubehandlet, kræver det nemlig en god pleje, så overfladen også er pæn om et par år. Det er derfor en god idé at undersøge markedet, før du beslutter dig for et bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *