Addis Service er professionel rengøring i Aalborg og omegn

Addis Service tilbyder der professionel rengøring til dig, der bor i Aalborg og omegn. Det er lige meget, hvem du er. Hos http://www.addisservice.dk/ tilbydes der både rengøringshjælp til private- og til erhvervskunder.

http://www.addisservice.dk/ bliver der altid sørget for, at resultatet er helt i top hver gang. Produkterne, der anvendes til rengøringen, er altid miljø- og svanemærket. Det gør, at rengøringen bliver så skånsomt over for miljøet som mulig, men samtidigt bliver der ikke svækket på resultatet, som altid vil være i renhedens topklasse.

Addis Service Rengøring

Addis Service Rengøring

Det er vigtigt, uanset om rengøringen er til dig som privat- eller erhvervskunde, at rengøringen bliver gjort, og at den bliver gjort ordenligt. Rengøringen har betydning for flere ting. For det første er rengøring en vigtig spiller for at skabe et godt indeklima der, hvor du befinder dig. Derudover sikrer en god rengøring også, at hygiejnen er i top. Hvis hygiejnen ikke er i top kan det forsage sygdom, og hvis hygiejnen i et firma ikke er i top, kan det betyde flere syge dage hos dine ansatte. Derudover kan dårlig rengøring medføre, at du eller dine ansatte udvikler allergi, som eksempelvis støvallergi.
Det er derfor vigtigt, at du får professionel rengøringshjælp, og det gør du hos http://www.addisservice.dk/. Hos http://www.addisservice.dk/ bliver stort set alle opgaver inden for rengøring løst. Når du vælger Addis Service løses dine rengøringsbehov. Du kan blandt andet få dem til at gøre rent i hele din butik eller på dit kontor eller kontorer. Du kan også få poleret dine vinduer, få kantinen ordnet, toiletterne og meget, meget mere. Du er med til at styre, hvad rengøringen skal bestå af, og hvornår servicen skal ydes. Når du bestiller http://www.addisservice.dk/ kan der blive arrangeret et møde, hvor der sammen findes den optimale løsning.

Privatrengøring er perfekt til dig, der har meget se til og gerne vil bruge din fritid på andet end at gøre rent. Her kan http://www.addisservice.dk/ hjælpe dig med at løse opgaven om et rent hjem. Det er primært rengøring i Aalborg eller lige netop der hvor du bor – bare det er i Nordjylland så kan der hjælpes. Her tilbydes også de fleste former for rengøring i dit hjem. Heriblandt rengøring af badeværelset, polering af vinduer, gulvvask, køkken, rengøring af alle flader og meget mere.

Fælles for alle rengøringsopgaver, der udføres af firmaet er, at der sørges for at kvaliteten altid er høj, det er det vigtigste. Derudover er servicen altid høj, og http://www.addisservice.dk/ har sørget for at priserne på ydelsen altid er så konkurrencedygtigt som mulig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *