Blomster
andre

Sådan får du flere oplevelser i din have

h3322

Hvis du er heldig at eje en have, bør du få det meste ud af det. Det kan du gøre ved at købe nogle aktiviteter til den have. Du kan eventuelt lave en hyggekrog, hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe sammen med venner. Eller du kan købe en hængekøje. De fås i mange forskellige farver og stile, så det gælder bare om at vælge den som passer bedst til din have. Stil den i skyggen, så du har et køligt sted at gå hen, når solen bliver bagende varm. Det handler om at lave nogle hyggekroge og indsætte nogle aktiviteter, så haven bliver et rart sted at være. 

Pool

Ryd op i haven

Det første step, i projektet om at få en dejlig have, er at rydde op. Hvis der ligger grene overalt, og haven er overgroet med ukrudt, er det svært at opholde sig i haven. Så tag en tur med plæneklipperen, og kør på lossepladsen med ukrudt og grene. Klip hækken med en bosch hækkeklipper, så din hæk bliver flot og ordentlig at se på. 

Undgå ukrudt

Du kan med fordel plante bunddække, i bede og andre steder hvor der er bart jord. Bunddække er smart, fordi det stopper ukrudtet i at sprede sig. De steder hvor du planter bunddækken, vil der ikke komme ukrudt. Det vil sige, at vedligeholdelsen af haven bliver en del nemmere, hvis du planter bunddække, de steder, hvor der plejer at komme ukrudt. Når du har ryddet op i haven, er du klar til at lave din drømmehave.

Alkohol

Køb et svømmebassin

Hvem har ikke drømt om at have en pool? Med et svømmebassin kan du næsten få dine drømme opfyldt. Det smarte ved et svømmebassin er, at det ikke kræver en stor omlægning af haven. Haven skal ikke graves op, og du slipper for byggelarm fra maskiner. Du kan bare købe svømmebassinet i et byggemarked, og så kan du snart nyde en svømmetur under solens stråler.  

Hold en havefest 

Hvis du har brugt lang tid på at rydde op i din have, og gjort den til et hyggeligt sted at være, bør du fejre det med en fest. Dine gæster vil elske at være i en have fyldt med aktiviteter og hyggekroge. Så vil du også føle, at det hårde arbejde var det hele værd. Hvis du synes, at festen lyder som en god idé, bør du invitere venner og familie med det samme. Hvis du venter til sidste øjeblik med invitationerne, er det ikke sikkert, at de kan komme. 

Kommentarer lukket til Sådan får du flere oplevelser i din have