Mode og fritid
andre

E-cigaretter har vundet indpas herhjemme

h3322

Du har sikkert ofte set de såkaldte e cigaretter i bybilledet. E cigaretter er nemlig de seneste år gået hen og blevet utroligt populære i Danmark. Faktisk er e cigaretter på mange måder ved at afløse de traditionelle tobaks cigaretter. Men vidste du at e cigaretter faktisk kan være en god hjælp til en gang for alle at kvitte de sundhedsskadelige cigaretter? 

Rygestop og helse

Hvad er en e cigaret?

En e cigaret adskiller sig først og fremmest fra almindelige cigaretter ved ikke at producere nogen som helst form for røg. Der produceres nemlig i stedet  damp med e cigaretter. Dette skyldes nemlig, at en e cigaret er et elektrisk apparat, der ikke anvender ild til at producere dens damp. Og dette betyder, at du nu helt slipper for at indånde alle de skadlige giftstoffer f.eks. tjære og kulilte) der produceres, når der forbrændes tobak. Med e cigaretter vil du i stedet indånde vegetabilsk glycerin og smagsstoffer via deres såkaldte e væske. E cigaretter genoplades typisk via det medfølgende USB-stik. Du kan desuden nemt finde din e cigaret her.

Hobby og livsstil

Findes der mere end én type e cigaret?

En af de andre fordele ved e cigaretter er deres store fleksibilitet. Der findes nemlig en hel del forskellige enheder, der er unikke på deres helt egen måde. De mest populære modeller er: 

  • E penne: disse e cigaretter minder mest af alt om kuglepenne, og indeholder et lille kammer til e væske.
  • Kapsler (Pods): denne type e cigaret anvender handy kapsler, der efterfølgende smides ud når de er tomme.
  • De store (Mods): denne sidste type e cigaret er også den største, og vil typisk producere mere damp såvel som at kunne indeholde mere e væske.

Som du kan se, så er der med e cigaretter noget, der passer til ethvert behov.

Kommentarer lukket til E-cigaretter har vundet indpas herhjemme