Gine og symaskine
andre

Tag på efterskole og få fantastiske oplevelser

h3322

Går du i grundskolen (op til 9. klasse)? Har du lyst til at prøve en ny slags skole? Så kan du tage på efterskole. Et ophold på en efterskole er meget anderledes end at gå i helt almindelig skole. Det er stadig skole, men det er også meget mere.

Har du en bestemt interesse, kan du dyrke den på efterskolen. Der er nemlig forskellige efterskoler med forskellige fag. De har alle fokus på noget bestemt. Elsker du design, og vil du gerne lave dit eget tøj, kan du tage på en efterskole design som fokus.

Har du et barn i den rette alder, så overvej at sende ham eller hende afsted på et efterskoleophold.

Piger venner

Dyrk din interesse

Det er i sig selv noget helt specielt at tage på efterskole. Du får et år, du aldrig vil glemme. Du er væk hjemmefra og skal klare dig selv meget mere. Du får nye venner og er meget sammen med dem. Du lærer en masse i undervisningen og i hverdagen.

Det gode ved efterskoler er også, at du kan dyrke din store interesse. Hvis det er design, så kan du vælge en efterskole, hvor du kan dyrke design. Du kan lære at designe, at lave mønstre og at sy. Kan du allerede ret meget, kan du lære endnu mere. Og du kan gøre det, du interesserer dig for.

Bøger og æbler

Oplev verden

På nogle efterskoler er der rejser til udlandet. Det er ikke ferierejser, men rejser, hvor du skal lære noget. Så du kan også opleve verden og lære mere om den ved at tage på efterskole.

Selvom du vælger en efterskole, hvor der ikke er udlandsrejser, så vil du stadig lære noget om verden. Der kan være elever fra andre lande på skolen. Der vil helt sikkert være elever fra andre landsdele. I har alle nogle forskellige erfaringer, og dem kan I dele med hinanden.

Efterskoleverdenen er også en hel verden i sig selv. Den vil du opleve. Det er ikke en verden, man kan besøge, når man har lyst. Du skal gå på efterskolen for virkelig at opleve den. Det er ikke en oplevelse, du kan læse dig til.

Kommentarer lukket til Tag på efterskole og få fantastiske oplevelser