Prideflag
andre

Tag på tur med din partner et sikkert sted

h3322

For folk der er heteroseksuelle kan det være svært at forestille sig at man ikke kan rejse i et land uden at blive klandret for den seksualitet man har. Det er noget man kan sige om alle minoriteter. Også hvis du har en hudfarve der skiller sig ud fra mængden er der ting man skal overveje om man gider at udsætte sig selv for. Der er visse steder, som ikke er inkluderende og hvor man har en helt anden kultur og religion. Det kan af og til komme til udtryk på meget usympatiske måder. Der er nemlig steder, hvor man som homoseksuel mand eller som brun person ikke kan gå uden at få tilråb eller på andre måder blive klandrede. Det er naturligvis en skam, at det skal være noget, som stopper en fra at tage særlige steder hen i verden, men de fleste kan ikke abstrahere fra dette. 

Pridehånd

Hør andre homoseksuelles erfaringer

I dag er viden heldigvis noget, som er meget nemt at komme tæt på. Hvis man ønsker viden om noget, så er det en ting man meget nemt kan få. De fleste ting er nemlig noget, som andre også har tænkt over. Det betyder, at der formentligt er nogen eller nogle, som har skrevet noget online om et emne. Det gælder nærmest alting, men man skal selvfølgelig forholde sig kritisk. Uanset hvilken information man finder online er det vigtigt, at man finder ud af hvem der er kilden. Det er vigtigt, at det virker troværdigt og som noget man kan stole på. 

Ved at kigge online kan man for eksempel finde andre homoseksuelle mænds erfaringer i forhold til at rejse. Der er måske endda nogle der har en blog, man kan følge. Det kan gøre, at det føles mere sikkert at bevæge sig rundt. Kig lidt nærmere på andres erfaringer inden I bokker jeres næste rejse.

Mandmedflipflops

At rejse handler om at slappe af

Tager man på en forretningstur, hvor det handler om at få et møde i hus eller lignende er det langt sværere at gå udenom lande der kan være problematiske når det kommer til hvordan de anskuer homoseksuelle. 

Rejs ud ved at tage et lån og lad ikke prisen stoppe jer. Et SMS-lån er populært. Dog skal I sørge for, at I ikke betaler for mange penge for noget, som ikke er det værd. Det skal nemlig være realistisk, at I kan betale pengene tilbage for hvis ikke det er muligt giver det ikke mening at låne så mange penge. 

Kommentarer lukket til Tag på tur med din partner et sikkert sted