badeværelse
andre

3 rum hvor fliser på gulvet vil egne sig perfekt

h3322

Det er måske ikke lige i dagligstuen at man gerne vil have fliser eller klinker. Men der er andre rum, hvor der næsten ikke findes noget bedre alternativ end fliser. I disse rum gør fliserne et perfekt stykke arbejde og de ser tilmed virkelig godt ud. De tre rum kan du læse om lige her.

Badeværelset

På badeværelset er der næsten ikke noget der er bedre end fliser. Her kan du med fordel bruge fliser både på gulvet og på væggen. Specielt inde i brusenichen er det vigtigt at du har noget på væggen som kan holde vandet og fugten væg fra de inderste vægge og de kan fliser. Det er også derfor at de er så gode at bruge på gulvet i et rum som badeværelset. Her er der nemlig også stor risiko for, at der kommer en del vand på gulvet når man går i bad. Hvorimod mange andre typer gulv vil blive ødelagt og lade vandet trænge ned i huset fundament sørger fliserne for, at vandet løber ned i afløbet og dermed det rigtige sted hen.

 

Køkkenet

Fliser i køkkenet er også virkelig et godt valg til gulvet. Fliser er nemlig super nemme at gøre rene. Specielt med børn i huset, vil et køkken hurtigt kunne blive beskidt. Man kan næsten ikke undgå at børn kommer til at tabe en madvare eller en drikkevare. Derfor er det en rigtig god ide, at vælge en type gulv som kan holde til det og det kan fliser. Du kan få fliser i alverdens forskellige farver og design. Så uanset om du er til neutrale farver eller om du er til pangfarver, så kan du få fliser der passer til din smag.

Bryggerset

Fliser på bryggers gulvet er også en rigtig god ide. Det er ofte her man vælger at gå ind, hvis man har fået beskidte sko eller været ude i regnvejr. Derfor er det godt at vælge et gulv med høj slidstyrke og som kan tåle at blive både mudret og vådt. Derudover kan du ikke slide på en flise ved hyppig gulvvask. Derfor egner fliser sig også perfekt som gulvbelægning i et bryggers. Du kan med fordel gode og stærke fliser, da det tydeligt kan ses på flisen.

Store fliser, små fliser eller mønstrede fliser?

Ja valget er jo fuldkommen dit. Men du kan få masser af gode råd og vejledning der hvor du køber dine fliser. Det betyder nemlig meget for helhedsudtrykket hvordan fliserne ser ud. Så den flise du vælger, skal passe ind i det udtryk og den stil som du ønsker at have i dit hjem. Ved store fliser skaber du nemt en fin ensartet overflade. Hvorimod mange små fliser vil kunne give mere spil og liv til rummet. Så det kommer helt an på hvordan din stil er og hvad du foretrækker. Uanset er fliser et godt valg til disse rum og du skal blot bestemme udseendet på dem. Men det kan selvfølgelig også være en svær proces med de mange flotte muligheder som der er.

Kommentarer lukket til 3 rum hvor fliser på gulvet vil egne sig perfekt