Vægtstang
andre

De 4 største fordele ved at træne med en personlig træner

h3322

Står du foran årets bryllup (måske endda dit eget)? Eller skal du snart på ferie, hvor bikinien skal luftes? Og vil du gerne have hjælp til at træne dig knivskarp og i form? Så kan det anbefales at hyre en personlig træner, der kan hjælpe dig med at lægge en effektiv træningsplan med udgangspunkt i netop din krop og dit mål. 

For mange mennesker kan det forekomme omsonst at bruge penge på en personlig træner, når du blot kan smutte ned i fitnesscentret og klare træningen alene. Men der er en markant større chance for, at du opnår det ønskede resultat, hvis du har en træner ved din side under hele forløbet. Her er de 4 største fordele ved at engagere en personlig træner til at få dig i dit livs form.

1. Målsætninger

Du har helt sikkert allerede fastsat et mål for din træning. Men hvordan opnår du det mål? Her kan en personlig træner hjælpe dig – både med at sætte et realistisk mål men også konkretisere målsætningen, så det er realistisk, at du når målet inden for den tidshorisont, du arbejder med. Det være sig hvad du skal træne, og hvad du skal spise, men også hvor ofte, du skal træne.

Derudover er en personlig træner en uundværlig støtte, når motivationen daler, træningen går i stå, eller du ikke føler, du rykker dig nok.

Fit

2. Undgå skader

En personlig træner kan desuden hjælpe dig med at anvende den helt rette teknik, når du træner, så du undgår skader. Der er nemlig ikke noget mere demotiverende end at få skader, og din træner vil kunne hjælpe dig til at træne rigtigt og undgå overbelastning. 

Derudover vil en træner kunne lave en konkret træningsplan til netop dig og efter dit niveau. Mange starter for hårdt ud og ender efter en uge med at være demotiverede, fordi de har presset kroppen for meget, overbelastet musklerne eller fået skader. Er du ikke vant til at træne, eller er du startet på en ny træningsform, skal dine muskler først vænne sig til det – her sikrer en personlig træner, at du kommer i gang på den rigtige måde.

3. Motivation

Der er ingen som din personlige træner, der kan presse dig til at yde det maksimale. Få mennesker kan presse sig selv til at yde 100 % i træningen, men her hjælper det at skulle ”stå til ansvar” for sin træner. Der er ingen grund til at spilde tiden, og træner du effektivt og udnytter dine  ressourcer fuldt ud, vil du hurtigere nå i mål.

Træner

4. Evaluering

Og endelig er der de løbende opdateringer og evaluering af din træning, som er guld værd. En personlig træner kan give dig mange flere opdateringer og informationer om din fremgang end din badevægt derhjemme.

Økonomien

Det er selvfølgelig ikke gratis at hyre en personlig træner, og det kan løbe op i mange penge. Alt efter hvor lang en periode, du ønsker at bruge træneren, kan du med fordel spare op på forhånd. Vil du gerne i gang nu, eller har du en deadline, kan du overveje at tage et quicklån – men gør det kun, hvis du kan betale beløbet tilbage inden for rimelig tid, så du undgår en unødvendig og dyr gældssituation.

Kommentarer lukket til De 4 største fordele ved at træne med en personlig træner