andre

5 perfekte cocktails til din næste venindeaften

h3322

Der findes mange forskellige ting, som man kan lave sammen som veninder på en hyggeaften. Dog er der ingen tvivl om, at de rette cocktails ofte skal til for at aftenen bliver helt gennemført og fantastisk! Derfor har vi samlet de 5 absolut bedste cocktails, som kan være med til at gøre jeres næste venindeaften helt perfekt!

Cosmopolitan
Denne cocktail består af 20 ml cointreau, 40 ml vodka, 20 ml limejuice og 20 ml tranebærjuice. Når man først læser denne opskrift, tænker man måske, at en cosmopolitan må smage meget stærkt grundet den høje alkoholprocent. Dog er dette ikke tilfældet! Både limejuice og tranebærjuice er nemlig to komponenter, som er meget kraftige i smagen.

Yderligere er denne drink ikke særlig sød i smagen på grund af både tranebærjuicen og limejuicen. Disse er nemlig mere eller mindre syrlige i smagen. Hvis du er til syrligt søde smage, bør du bestemt prøve dig frem med denne drink til den næste venindeaften!

Moscow Mule
Endnu en af de mindre søde cocktails: Moscow Mule. Denne består af 6 ml vodka og 2 dl gingerbeer – også kaldet ingefærøl. Derefter skal du tilføje saften fra hele 2 lime, hvilket også gør denne drink langt mindre sød i smagen.

Der er ingen tvivl om, at denne cocktail kan blive til et hit blandt dine veninder. Man ser ikke denne cocktail mange steder i Danmark endnu, men rejser man bare en smule sydpå, er denne cocktail næsten på ethvert cocktail kort.

Sangria
Man laver oftest sangria i en stor balje af en slags. Derefter bruger man en suppeske til at øse denne cocktail blanding op i glassene.

Sangria består af en del forskellige komponenter, idet der også skal frugt til! Du kan starte med at blande 5 dl rødvin og 5 dl appelsinjuice. Derefter tilføjer du 0,50 dl grand manier og 2 spiseskefulde honning. Mange tilføjer også en smule bobler såsom cava, danskvand eller Sprite. Yderligere er det absolut essentielt for sangria, at frugter og bær bliver tilføjet! Her bruger mange blandt andet appelsiner og jordbær eller hindbær.

Mojito
Mange ser måske en mojito som en af de klassiske drinks! Hvis du stadig ikke er helt med på, hvordan du laver den, får du opskriften her.

Du skal starte med 5 ml lys rom. Derefter tilsætter du en teske sukker, en stor håndfuld frisk mynte og en smule limesaft. Til slut topper du glasset af med danskvand – og selvfølgelig isterninger. Du kan også forsøge dig med en rabarber mojito – kun fantasien sætter grænser. Hvis du og dine veninder er ekstra glade for at lave drinks som disse, kan det også være, at I skal lære at lave cocktails på cocktail kursus som jeres næste fællesaktivitet!

Kommentarer lukket til 5 perfekte cocktails til din næste venindeaften