Balloner i blå himmel
andre

6 gode tips hvis du arrangerer surprise party

h3322

Hvis du leder efter hjælp til at arrangere den perfekte surprise party, så læs videre her. I denne artikel vil du find gode råd og inspiration til at festen bliver en kæmpesucces. En surprise party en fantastisk måde at overraske en person du holder kær, så f.eks. den runde fødselsdag kan blive helt speciel. Husk hvem der er æresmedlemmet. Det skal være hovedpersonen i alle dine overvejelser.

Hvad er dit budget for en fest?

Som det allerførste skal du have besluttet hvor meget du har at bruge på overraskelsen. Du skal tænke på om det skal være en fest du betaler 100% for eller om der er tale om et sammenskudsgilde, hvor eventuelt venner og familie tager mad og drikkevarer med. Når du har fastslået budgettet, bliver det nemmere at beslutte de næste spørgsmål såsom hvornår, hvem, hvad, hvor osv.

Venner med fødselsdagskage

Hvornår skal festen holdes?

Skal festen holdes på selve dagen, eller dagen før. Husk det er måske mere svært at holde overraskelsen hemmeligt, hvis æresmedlemmet selv begynder at planlægge en eventuel middag for venner og familie, så måske skal du have tænkt på en ruse, så de ikke bliver mistænksomme. 

Hvem skal inviteres?

Skal det kun være venner, eller familie eller skal æresmedlemmets kollegaer med. Du skal selvfølgelig lave en rigtig gæsteliste og du skal tænke dig grundigt om, så der ikke er nogen der bliver udeladt ved et uheld. Husk at invitere de folk som æresmedlemmet vil have med, og ikke kun dem du gerne vil feste med. Og du er måske nødt til at få hjælp med at kontakte forskellige gæster, så der skal planlægges i god tid. 

Hvor skal festen holdes?

Skal der inviteres til drinks og tapas derhjemme, på en restaurant eller skal der reserveres festlokaler? Det kommer selvfølgelig an på mange ting, såsom den slags fest du planlægger og selvfølgeligt dit budget.

Lamper og fest

Skal du have lavet en festsang?

En personlig formuleret festsang er perfekt måde at få sagt helt præcist hvad du gerne vil sige til personen du har planlagt festen for. Hvis det ikke er din stærke side selv at skrive en sang eller tale, så kan du bestille en professionel, personlig festsang. Se her for tips og bestilling af festsange. Du bør selvfølgelig også overveje om der skal være sangskjulere eller ej.

Skal det være en fest med et tema?

Her skal du overveje om det skal være en udklædningsfest eller måske en fest med et bestemt tema. Hvis du vælger en fest med et tema, skal du måske også overveje borddekorationerne og festlokalets udsmykning. Hvis temaet er f.eks. Hawaii, så skal alle gæsterne selvfølgelig også informeres herom, og i god tid., så de kan få købt Luau og Hula-skørte. 

God fest!

Kommentarer lukket til 6 gode tips hvis du arrangerer surprise party