Kvinde bagfra i undertøj
andre

Tre forskellige måder at tage på festival

h3322

Der er her i landet en meget god skik for at tage til festival. Det er noget langt de fleste danskere har oplevet på et eller andet tidspunkt i deres liv. Og det er noget, som de fleste kommer til at opleve meget i fremtiden også. 

Der er imidlertid mange måder hvormed man kan tage på festival på. Og det er noget vi vil snakke mere om i denne artikel. Læs med her hvis du gerne vil have et bedre indtryk af dine muligheder, hvis du skal afsted til festival i fremtiden. 

Med telt

Der er naturligvis den mere klassiske måde at tage på festival på, som de fleste af os nok har prøvet. Og det er med et telt. Dette er en helt særlig form for oplevelse, som har sine klare fordele og ulemper. 

Ulemperne er meget tydelige at få øje på. Det kan ofte være nogle barske vilkår man bor under, eftersom vi har et meget lunefuldt vejr om sommeren. Nogle gange kan man derfor godt risikere at blive skyllet helt væk af regn, mudder og meget mere. Og andre kan det blive så varmt, at hele marken man bor på bliver knastør og det ikke er til at være nogle steder. 

Fordelen ved at bo i telt er dog, at det er en helt særlig stemning når man gør det. Man kan hurtigt komme ens naboer tættere ved og det er netop på denne måde, at man kan starte nye venskaber op eller endda etablere parforhold.

Lej hytte eller lignende på pladsen

I de seneste årtier er der kommet mere fokus på, at man skal være i stand til at leve lidt godt, imens man er på festival. Nok vil man gerne have hele festivaloplevelsen, men man vil også gerne have et privat toilet at rende hen på.

Derfor er der i dag også god skik for at kunne leje en hytte eller lignende, som ofte ligger lige ved siden af festivalpladsen. På den måde bor man lidt bedre, samtidig med at man er tæt på der hvor det sker. 

Bliv derhjemme og rejs derhen hver dag

Man har naturligvis også muligheden for blot at blive derhjemme i egen bolig, hvis man bor tilpas tæt nok på pladsen. På den måde kan man blot tage toget, cyklen eller en bil hen til pladsen hver dag og smutte hjem til sig selv om aftenen. 

Det kan give én en del bedre levevilkår imens man stadig er på festival og det kan være en del sjovere på flere fronter. Det er for eksempel de færreste, der lige tager en Nortie Helga Bundløs Blonde Catsuit med ned i tasken, når de skal afsted på festival med kæresten. Men den kan man med fordel finde frem når man kommer hjem og gerne vil runde dagen af på en god måde. 

Kommentarer lukket til Tre forskellige måder at tage på festival