CV
arbejde

Sådan får udvider du dit netværk og styrker dit CV

h3322

Føler du, at du har nok sjove oplevelser i dit privatliv, men at du mangler flere professionelle oplevelser, som kan styrke dit CV og udvide dit netværk og dine kompetencer? Så kan du her finde ud af, hvordan du netop får disse professionelle oplevelser, som kan gøre en kæmpe forskel for dit arbejdsliv, og som kan holde dig meget motiveret i forhold til dit job.

arbejde

Det er vigtigt, at du holder dig relevant i forhold til dit job, og at du bliver ved med at udfolde dig og lære nye kompetencer. Dette kan du gøre med kurser, netværksmøder og andre professionelle events, og hvis du ikke ved, hvordan du får adgang til disse, så er det en god idé at blive medlem af en a-kasse. De arrangerer mange events, kurser og netværksmøder, og ikke kun for jobsøgende. Du har også mulighed for at dygtiggøre dig, selvom du har et job, og det er jo altid godt at deltage i nogle events og at udvide dit netværk.

Styrk dit CV med netværksmøder

Har du haft det samme job i mange år, og vil du gerne styrke dit CV, så du på sigt kan få flere muligheder? Så kan du både deltage i events, der er arrangeret af din a-kasse, eller du kan deltage i kurser. På den måde kan du også få papir på alt det, du kommer til at lære.

Desuden har du mulighed for at styrke dit CV, men også din faglige profil ved at deltage i netværksmøder. Det kan nemlig give dig mulighed for at få nye jobs, nye muligheder og får at lære nye spændende mennesker at kende. Det er noget, der er guld værd, så det er helt sikkert noget at overveje at deltage i. Du har jo mulighed for at møde nogle mennesker, som kan lære dig noget, men også som kan tilbyde dig et job. Derfor er det så vigtigt, at du har et godt netværk, både inden for den branche, du er i, men også i lignende brancher, der har din interesse, som du kan bruge i fremtiden.

kontor

Sådan får du mere sikkerhed i dit job

Er du glad for dit job, men er du på samme tid bange for at miste dit job, fordi du har huslån, børn og bil? Så er det vigtigt, at du er medlem af en a-kasse, som giver dig lønsikring. På den måde er du sikret, at du får samme beløb udbetalt, så du ikke skal flytte fra hus og hjem, hvis du pludselig står uden job. Det er vigtigt, at du har sat dig ind i alle disse ting, så du er helt sikker på, hvordan du skal håndtere det, hvis du skulle gå hen og miste dit job.

Det er jo ikke sjovt at tænke på, men det vil give dig meget mere tryghed og overskud i hverdagen, fordi du ikke skal gå og bekymre dig. Du kan tage det helt afslappet og have fokus på dit job og din familie, helt uden at bekymre dig.

Kommentarer lukket til Sådan får udvider du dit netværk og styrker dit CV