ipad
Øvrige

Geek design er tilpasset

h3322

At lave sin hjemmeside og at starte ud, kan altså godt være en udfordring. Især hvis man er ny til alt det som har noget med design at gøre.

 

Derfor er det dog en god ting, at der findes et par ting som vil kunne hjælpe en på vej. Her er der både ting, som kan give flere læsere, men også hjælp til ens design af hjemmesiden. Begge ting kan være ekstrem vigtige, for at man kan få sig den hjemmeside man altid har drømt om – eller den, som man ønsker at arbejde videre på.

Geek Design – et design tilpasset til en

Det der med at skulle oprette og lave sig en hjemmeside, er alene i sig selv, lidt af en svær og nogle gange også frustrerende ting. Især det med at skulle lave den perfekt, så man er sikker på at den er som man vil have den.

 

Men frygt ej, der findes nemlig metoder og måder som kan gøre det nemmere. Både som kan hjælpe en på vej, men også som man kan bruger under hele ens proces.

computer

Som et eksempel kan man med Geek Design, få sig lavet sig et design som er tilpasset til en. Det er allerede et skridt tættere på resultatet man søger. Udover det, så er den også mobilvenlig. Dette er en ekstra god ting, da alle brugere vil være i stand til at kigge på hjemmesiden.

 

En anden ting som man kunne gøre, var at søge efter inspiration på Youtube eller Google. Her kan man hente en del inspiration. På Youtube er der også en del videoer, som vil kunne være med til at hjælpe en på vej. Her skal man dog passe på at man ikke tager for meget inspiration, så det kommer til at ligne at man har kopiret det andet.

The Guru of the day

Det er dog ikke det eneste, når det er at det kommer til det med hjemmesider. Der findes faktisk også noget som hedder Webguruawards.com. Her kan man finde vindere, ud fra dem som har den bedste hjemmeside. Både angående design og lignende.

Her kan man også like eller få likes på ens hjemmeside, samtidigt med at man kan få visninger. Det viser selvfølgelig hvor mange som har været inde for at kigge.

 

Så, hvis man har lyst og mod til det, kan man tilføje sin egen hjemmeside. Det er en rigtig god ide, hvis man gerne vil have flere til at se ens hjemmeside. Især hvis det er at man bliver, ”The Guru of the day”, hvor man så vil blive featured af selve hjemmesiden. På den måde vil der være flere til at se og besøge den hjemmeside man nu har tilmeldt sig med.

 

Derfor kunne det være en nem måde at få flere læsere på, især hvis ens hjemmeside er unik nok til at blive valgt blandt de mange til netop at blive featured.

Kommentarer lukket til Geek design er tilpasset