Ferie
andre

Blev ferien dyrere end ventet?

h3322

Det er ikke atypisk, at ferier bliver dyrere, end man lige havde budgetteret med. De fleste holder ikke nøje øje med deres forbrug, når de holder ferie – i hvert fald ikke i samme omfang, som de måske ville gøre i hverdagen. Men hvad gør du, hvis det brænder på, og den dyre ferie medfører, at du ikke kan betale én eller flere regninger, efter at du er kommet hjem?

Rejse

Løsningen kan ligge i kviklån

Men du skal være vågen. Og du skal bruge noget tid på at sammenligne de forskellige kviklån, så du sikrer, at du får det bedste og billigste lån samt de bedste vilkår for lånet. Der er nemlig en hel række af selskaber, der udbyder forskellige kviklån på vidt forskellige vilkår.

Fordelen ved kviklån er, at du kan optage lånet meget hurtigt, og dermed ikke skal igennem en længere ansøgningsproces som hos de fleste banker. De fleste bliver godkendt til kviklån, og du skal hverken stille sikkerhed for lånet, fortælle hvad pengene skal bruges til eller redegøre for, hvornår du skal bruge pengene.

Kort sagt kan kviklån være det perfekte lån til en nyligt opstået hastesituation, som for eksempel en uventet regning, eller en regning du først kan betale, når lønnen går ind næste måned.

Penge

Hvad skal du være opmærksom på ved kviklån

Intet er gratis – heller ikke kviklån. Du betaler derfor for at låne pengene, og du kommer til at betale mere tilbage, end du har lånt. Kviklån er generelt dyrere end andre lån i markedet, og de er møntet på netop nødsituationer – det er derfor en fordel, hvis du kan betale hurtigt tilbage, så du ikke ender med at betale alt for mange penge for lånet.

Lån aldrig flere penge end du skal bruge – også selvom det er fristende, når kviklån er så nemme at få fat i. Gennemgå altid en låneoversigt, så du kan sammenligne priser mellem de forskellige låneselskaber. Og forsøg at skabe dig et overblik over ikke kun renter men også de gebyrer, som er knyttet til lånet.

Hvis du blot er velovervejet og gør dit hjemmearbejde grundigt, er kviklån en fin løsning til et hurtigt fiks af ferieøkonomien.

Kommentarer lukket til Blev ferien dyrere end ventet?