malerspand
andre

Køb dette, inden du får hund

h3322

Det kan være svært at forberede sig ordenligt til en firbenet familieforøgelse. Når du for første gang skal have hund, er der mange praktiske overvejelser, som du højst sandsynligt ikke har gjort dig.

Enhver der har haft fornøjelsen af den samme hund i mange år ved, at en hunds tandhygiejne med årene kan blive rimelig ulækker. Medmindre man gør noget for at passe på hundens bisser.

Derudover er der ingen tvivl om, at der kræver en del ekstra vedligeholdelse af dit hus, hvis du har en hund. Fordi ligeså hyggeligt det er at have hund, lige så meget kan du risikere, at hunden slider på dit hus. Det kræver simpelthen noget ekstra vedligeholdelse, medmindre man tager det i opløbet og forebygger den slid, som hunden ellers vil forårsage.

Maling

Den nemmeste måde at sikre din hunds tandhygiejne er med en dentafun bold

I løbet af dagen kommer der mange bakterier og snavs forbi munden på enhver hund. Tandpleje til din lille firbenede ven er derfor altafgørende, når det handler om at bevare hundens tænder.

Derudover er det også bevist, at en ordentlig tandpleje kan være med til at forebygge mange forskellige sygdomme. Hvis du er til hundekys, vil du i længden nok også blive glad for, at din hunds tænder ikke er blevet rådne og ildelugtende.

Den nemmeste måde at sikre mundhygiejnen hos en hund er ved hjælp af et smart stykke legetøj. Det hedder en dentafun bold, og den virker ved, at hundens tænder bliver rengjort for både snavs og bakterier, når den gnaver i bolden. Sørg for at anskaffe dig en allerede inden familieforøgelsen finder sted.

Samtidigt med at din hund får renset sine tænder, har den det skægt med den finurlige bold, så det er næsten svært at finde på en årsag til ikke at forkæle din hund med den!

Hund viser tænder og bider i bold

Holdbar maling til hundehjørnet

Når din nye hund har fundet indpas i dit hus, finder den sikkert hurtigt sin egen krog at slappe af i. Du kan bestemme, hvor denne krog skal være ved at placere hundekurven netop der, hvor du gerne vil have, at hunden opholder sig.

En god forberedelse til familieforøgelsen er at købe en ekstra holdbar maling til at male hundehjørnet med. På den måde sikrer du, at din nye hund ikke kradser malingen af væggene, da det hurtigt kan komme til at se meget ærgerligt ud.

Husk desuden at vælge en miljøvenlig maling, da der i visse typer maling er fundet stoffer, som er allergifremkaldende hos både mennesker og dyr. Det ville mildest talt være synd for det nye medlem af familien at få allergi, så derfor bør du vælge en holdbar og miljøvenlig maling til hundehjørnet!

Kommentarer lukket til Køb dette, inden du får hund