hund
andre

Lad din hund afkøle sammen med dig

h3322

Det kan være fantastisk at komme hjem fra en hård og godt udnyttet dag og bare lægge sig på sofaen eller sengen og bare slappe helt af. Lade alt falde fra dig og bare køle dig og din krop af. Lad svedet løbe ned af dig, hvis det er om sommeren eller lad varmen overkomme dig, hvis det er vinteren. Helst gerne med en dejlig drink i hånden.

Men hvad med din hund? Skal den ikke også have lov til at køle helt af som dig? Dette kan du give den mulighed for ved hjælp af en kølemåtte til din hund – det er faktisk en super god ide!

bulldog

Afkøling når der er brug for det

Du tænker nok til at starte med, at du har jo allerede en måtte til din hund, så hvad mere har den brug for? Dens krop er jo mere bygget til behag når den ligger på jorden, end din krop! Og det er også korrekt. Det er ganske behageligt for hunden blot at ligge på en normal måtte, der er intet galt med disse. Men de køler ikke din hund af på samme måde.

Ser du, en kølemåtte er nemlig smart designet, så det tager alt denne varme kropsvarme, som din hund har bygget op ved at være aktiv, og i stedet for at reflektere det tilbage på din hund, som andre måtter gør, så reflekterer kølemåtten denne varme ud i luften og væk fra din hund. Så din hund får en kølende fornemmelse af at ligge på måtten.

Sommerferie med hunden

Man siger jo at hunden er menneskets bedste. Så lad os sørge for at vi mennesker også er hundenes bedste venner. Lad os forkæle vores hunde en smule og gøre, hvad vi kan, for at give dem en behagelig oplevelse. Så når du har det godt, så gør også noget godt for din hund. På denne måde kan i følges. Dette kan nemt gøres med en kølemåtte hund, så I to kan afkøle i fællesskab! Nogle gange er vi heldige i Danmark og får en sjælden gang en varm sommer. Og dette skal tages hensyn til i forhold til din hund.

Kommentarer lukket til Lad din hund afkøle sammen med dig