Tog på Sri Lanka
andre

Spar op til den stor udlandsrejse

h3322

Er drømmerejsen sat på køl? I så fald skal den til at varmes op igen, for der går ikke længe, førend det formentligt bliver godt at rejse ud igen.

Der er i hvert fald ingen grund til at gå glip af den store rejse til Sri Lanka, Thailand eller Peru. Selvom det ser en smule sort ud lige nu. Giv det tid – og spar endnu mere op.

Hvis det kniber med at spare med op, fordi krisen har været hård ved dig. Så kan du tjene penge på andre måder, der er nemlig penge at hente på de sociale medier.

Lækker strand

Tag ud, når stormen har lagt sig

Det ser en smule sort ud for udlandsrejser lige nu. Men hvis drømmen er der, skal den ikke spoleres af sortsyn. 

Din chance for at komme til Sri Lanka skal nok byde sig igen. Og så kan det jo være en hjælp til en længere rejse, at du venter lidt med at tage af sted. Hvorfor? Fordi du har skrabet flere penge sammen.

Mens du venter, ville det dummeste være ikke at spare mere op. Hvorfor bruge krisen som en sovepude, hvor du venter på at verden åbner sig.

Nej, brug den hellere som mulighed for at spare mere op. Måske skal rejsen blive længere. Du kan inkludere flere lande. Eller du kan spare op, så du har penge i banken, når du kommer hjem igen.

En af de fedeste oplevelser er at rejse, men en af de rareste er at vide, at står penge i banken. Det er to vidt forskellige følelser, men de giver noget rigtig godt begge to.

Så vent bare, din chance skal nok komme. 

Din Instagram-profil kan være penge værd

Er du derimod en af dem, som krisen har været hård overfor. Så kan du med fordel søge nye veje. Det kan også styrke dine muligheder for en billigere rejse, og måske en længere rejse.

Det er nemlig de sociale medier, der her tænkes på. At tjene penge på opslag. Alt efter hvordan din profil er skruet sammen, og hvilken slags opslag du slår op, er der penge at hente.

Vi har alle muligheden for at tjene nogle penge på at lave opslag eller videoer. Forudsætningerne for det er selvfølgelig forskellige.

Hvis det lyder interessant, kan du klikke dig ind på https://www.socialemedier.dk/. Her kan du se gennemarbejde test og analyser af det marked, du søger at deltage i.

Det kan være en hjælp til dig, når du starter op og ikke forstår, hvorfor det ikke går som forventet. 

Og så giver det altid bare gode forudsætninger for dig, hvis du undersøger det marked, du vil være del af. Hvorfor gør de andre sådan, og hvordan skal du selv gøre det. Sådan nogle spørgsmål vil du kunne få besvaret.

Sociale medier

Brug hvad du kan

Arme og ben, hænder og fødder. Hvad er populært, hvor ligger pengene begravet?

Det skal du undersøge, og derefter kan du så vælge at poste. Selvfølgelig skal du ikke bare følge tendenserne i blinde. Men det er en god idé at skaffe nogle følgere i starten.

På den måde får du mere opmærksomhed også fra mennesker, der ikke følger dig.

Sådan kan du skaffe lidt ekstra penge til udlandsrejsen. Eller du kan tage nogle flere vagter på dit arbejde og have sparet godt op til, når du endelig kommer afsted.

Kommentarer lukket til Spar op til den stor udlandsrejse