Bolig med vinduer
andre

Pas godt på hjemmet, mens du er til koncert

h3322

Det er altid skønt at tage til koncerter, og opleve dygtige musikere live. Ja, mange mennesker glæder sig hver dag til deres næste store musikoplevelse.
Når du er afsted til en sådan musikoplevelse, er det vigtigt at du i mellemtiden sørger for at passe godt på dit hjem. Det er der flere forskellige områder det er vigtigt at gøre på. Læs med her, og lær mere om hvordan du kan du kan passe på din bolig, når du er til koncert.

Kat ved planter

Husk først og fremmest på kæledyrene

Når du tager afsted til koncert, er det kæledyrene som umiddelbart mærker mest til dette. Derfor er det vigtigt at sørge for at tage sig godt af dem, så de har det godt mens man er væk. Det er der flere forskellige måder hvorpå man kan sikre.

Først og fremmest er det vigtigt at sørge for at sine kæledyr har adgang til frisk vand og mad. Det går jo ikke at dit kæledyr går hen og bliver sultent eller tørstigt, fordi du ikke er hjemme til at fodre det på det normale tidspunkt. Derudover er det vigtigt at sørge for at det har et behageligt sted at sove. Specielt for katte er det godt at sove for en god og behagelig katteseng, hvor katten kan hygge sig til du kommer hjem igen. Med en sådan katteseng vil din kat rigtigt kunne ligge og slappe af, og nyde en god lur, mens den venter på at du igen vender snuden hjemad. Læs mere om kattesenge her.

Er din bolig tyverisikret?

Det ville være super ærgerligt at kommer hjem fra en underskøn musikoplevelse for at erfare, at der i mellemtiden har været uindbudte gæster forbi. I en sådan situation ville enhver ønske, at de havde gjort mere på forhånd for at tyverisikre deres hjem. Vil du gerne slippe for at stå med denne ærgrelse bagefter, er det en god idé at tage et kig på hvorvidt din bolig er tyverisikret.

Dette kan selvfølgelig gøres på mange måder. En af de mest gængse er dog at få opsat et alarmsystem, som kan skræmme tyve væk. Vover de sig alligevel ind på din matrikel, kan alarmsystemet med dertilhørende sikkerhedskameraer dog let og elegant fange tyvene på film, så du hurtigt vil kunne få retfærdighed for dine tabte ejendele. 

Opstilling af planter

Afsted i længere tid? Husk på planterne

Planlægger du at være afsted på en længere tur i koncert øjemed, er det måske en god idé at gøre dig et par tanker om hvordan dine stueplanter skal klare det. Planter er selvfølgeligt i mange tilfælde hårdføre, men der findes også dem, hvor det hurtigt kan gå galt. 

Da det selvfølgelig ville være en skam at tage til koncert over en weekend – eller måske på festival i en uges tid – for derefter at komme hjem til visne planter, kan det være godt at finde frem til en løsning her. Måske kan dine planter blive vandet på automatisk vis via et smart system, eller også kan du få en ven eller et familiemedlem til at komme forbi og svinge vandkanden.

Kommentarer lukket til Pas godt på hjemmet, mens du er til koncert