Mand kører bil
andre

Få den bedste ferie med bil i Europa

h3322

Som beboer i Danmark, er det det langt det sikreste sted at holde ferie i forhold til den rasende pandemi. Kan man dog ikke holde rejselysten nede længere og bare må over grænsen, så er bilferie måske lige noget for dig. Her slipper man for at skulle ud i en lufthavn eller togstation med mennesker fra alle mulige forskellige destinationer. 

Men inden du tager familien under armen og bevæger dig ned gennem Europa, er der lige nogle ting, som man skal overveje, inden man tager afsted. 

Buffet på et hotel

Planlæg for den nemmeste ferie 

Det lyder måske tiltrækkende for det spontane og rejselystne hjerte blot at sætte sig ind i bilen og køre. Det lyder umiddelbart som det nemmeste. Her kan man dog godt tro om igen. Der er nemlig mange andre, som hvert år uafhængig af en pandemi, får idéen om at køre igennem Europa. Vil man sikre sig en god overnatning på et lækkert hotel eller Bed and Breakfast, så er det oplagt at bestille det i god tid.

Herudover så kan man også vælge nogle byer, som ser interessante ud hjemmefra. Det er ikke mange, som bare kan køre i et stræk ned gennem Europa, og det kan måske være et forslag at gøre hele ferien inklusive transporten til en del af ferien. Hold da nogle stop på vej til destinationen i byer, som I allerede har planlagt på forhånd. På den måde får man også set langt mere. 

Leder man efter de fede oplevelser, som corona har sat en stopper for, så kræver det i mange tilfælde en god planlægning. Man skal være usandsynlig heldig, hvis man tilfældigvis skal rende ind i nogle af de smukkeste byer i Europa. Det er naturligvis stadigvæk ideelt at tage nogle afstikkere og udforske byen, inden man tager afsted igen. En gåtur på utraditionelle tidspunkter er nogle gange det, som kan gøre tricket for de spændende oplevelser. 

Kvinde ringer foran sammenkørte biler

Forbered dig på det værste 

Hvis man vælger at køre med sin egen bil, er det utrolig vigtigt, at den er godt forsikret. Er man ikke det, så kan hele ferien ende med at ryge i vasken. Det kan sagtens betale sig at finde en billig bilforsikring. På den måde kan man stadigvæk udleve eventyret om ferien rundt i Europa med en minimal risiko for smitte. 

Man ser langt mere af oplandet og naturen rundt omkring de store byer. Det ville dog være ærgerligt, hvis man ikke kunne gennemføre sin rejse, bare fordi man ikke havde forsikret sin bil, hvis uheldet nu skulle være ude. Det kunne være alt lige fra et punkteret dæk til bilen, der dryppede olie. Kom derfor hellere uheldet i forkøbet og tegn en rigtig god forsikring, inden rejsen tager sin begyndelse. 

Kommentarer lukket til Få den bedste ferie med bil i Europa