plader
andre

Del dine musikalske interesser med dit kæledyr

h3322

Er du træt af, at dine venner ikke rigtig deler din store entusiasme for bestemte bands eller musikgenre? Ruller de bare med øjnene, hver gang du finder en ny sang frem, som du bare synes er for fed? Så kan det være, du skal overveje at skifte dem ud!

Eller måske behøver du ikke at gå helt så vidt, men du kan i hvert fald overveje at få en ny ven, som helt sikkert vil elske at dele musikalske oplevelser med dig. Vidste du, at katte og kaniner er ret musikalske dyr? Læs med her, og beslut dig for, hvem du gerne vil have boende hos dig.

Katte er kræsne musikforbrugere

Katte er kendte for at være temmelig bestemte. Dette gælder også, når det kommer til musik, så du kan selvfølgelig ikke være helt sikker på, at din kat kommer til at have samme musiksmag som dig. Hvis det er tilfældet, må I gå lidt på kompromis. Uanset hvad er en kan et fantastisk dyr, som både holder af og reagere på musik. Hvis du selv er stor musikentusiast, er det bare sjovt at have et dyr, som også viser interesse for din store passion.

Inden du får katten, er der nogle ting du kan gøre, for at den føler sig bedre på plads i dit hjem. Det er en god ide, dels fordi du selvfølgelig gerne vil byde den velkommen, dels fordi det får den til at slappe af. En afslappet kat vil med langt større sandsynlighed have lyst til at høre musik med dig.

Med et katt3 starter kit får du alle de ting, du skal bruge som ny katteejer. Det er en god ide at investere i et startsæt, fordi det kan være svært at gennemskue, præcis hvad du skal bruge.

Kaniner elsker stille musik

Kaniner sjæle er så bløde som deres pels. De er ofte mest til stille og roligt musik, men nogle kan også have smag for rock eller dance. Du tænker måske, at kaniner bare er et kedeligt bur-dyr, men der tager du fuldstændigt fejl. Kaniner har præcis lige så meget personlighed som hunde og katte har. De har simpelthen bare brug for at blive forstået.

Det værste, du kan gøre, er at sætte din kanin i bur. Den skal have lov til at leve frit, præcis som større kæledyr. Den kan nemlig bruge en bakke lige så fint som en kat, og så længe du tager få forbehold, kan den blive dine allerbedste musikven.

 

Kommentarer lukket til Del dine musikalske interesser med dit kæledyr