Mallorca,  Seværdigheder

Cykel på Mallorca – den perfekte cykel-ø

h3322

Hvis man ønsker at kombinere ferie med motion i Spanien, herunder specielt cyklen, så er Mallorca en rigtig cykel-ø, som hvert år tiltrækker et hav af cykellister, som dækker både professionelle og motionister, som strømmer til øen fra hele Europa. Den stigende popularitet omkring cykling på Mallorca skyldes i stor stil dets bakkede terræn, hvor der er mulighed for at udfordre lårmusklerne på det 1200 km store vejnet, som dækker Mallorca.

Både sommer og vinter vil du opleve gode muligheder for at cykle på Mallorca, da klimaet som du kender det gør at der er cykelvejr hele året rundt, sågar finder en del det nok for varmt at cykle om sommeren, med mindre man ønsker at køre sit eget Vuelta Espana, hvor varmen er en faktor. Foråret er højsæson for cykellister på Mallorca, da vejret er mere tåleligt til motion på denne årstid.

Som tidligere nævnt, så er Mallorca den perfekte cykel-ø, som har sværhedsgrader for alle cykelister. Den nordlige del af Mallorca er primært bestående af bjerge, hvilket for alvor giver anledning til sved på panden, hvorimod du midt på øen finder længere flade strækninger, hvor alle kan være med. Hvis din drøm er at cykle op af bjerge, som vi ikke har i Danmark, så har du i hvert fald rigt med muligheder for at udleve dine cykeldrømme på øen.

Tip: Hvis du har planer om at cykle hele øen rundt, så er det en god idé at starte på den sydlige del af øen, hvorefter du cykler mod uret rundt. På denne måde har du nemlig mulighed for at få træning i benene inden du rammer nordsidens bjerge. 

Cykelferie Mallorca

Det kan ikke betale sig at tage egen cykel med, med mindre du er drøn professionel. Mallorca er en cykel-ø, hvilket betyder at du kan leje cykler overalt på øen. De mange hoteller giver dig ligeledes muligheden for nemt at finde et sted at overnatte.

Hvis du ikke har en planlagt cykelrute på forhånd, så kan du på nettet mange steder finder forslag til udvalgte cykelruter, som passer til mange forskellige niveauer.

Det er begrænset hvor mange steder det er muligt at leje en el-cykel, så hvis du har planer om dette, så bør du undersøge det hjemmefra.

Kommentarer lukket til Cykel på Mallorca – den perfekte cykel-ø