Mallorca,  Seværdigheder

Mallorca fra oven – ferieparadiset oppefra

h3322

Ferieparadiset Mallorca er kendt på mange forskellige måder og for mange forskellige skønne ting.

Spørger du cyklisten, som hvert år besøger Mallorca for at opleve en kombination af det skønne forårsvejr og gode bjerge, hvor formen kan pudses af, så er Mallorca den perfekte destination for ham.

Tager du derimod til Magaluf og snakker med de mange unge nordiske mennesker, som over sommeren besøger øen for at feste og nyde de dejlige badestrande – så er det hvad Mallorca har at byde på for netop denne gruppe af mennesker.

Der er selvfølgelig også plads til familien, som nyder den dejlige varme, skønne natur og de fredelige aftenener på hotellet, hvor der for alvor kobles af – fælles for alle gæster, som besøger Mallorca er, at øen har så mange ting at byde på, at man næppe kender til de fantastiske muligheder.

Nedenfor her vil du kunne se nogle helt unikke optagelser, som viser den smukke ø fra oven, og virkelig giver indblik i hvilken fantastisk ø og destination som Mallorca er!

Sidder du også tilbage med en “Wauw” følelse – så er du bestemt ikke den eneste. Mallorca er utrolig smuk hvis man ser øen fra toppen, og måske har du allerede nu spottet nogle ting du godt kunne tænke dig, næste gang du besøger dette turist paradis, som Mallorca virkelig er. Som Peter Ingemann så fint siger – Mallorca er bare størst!

Kommentarer lukket til Mallorca fra oven – ferieparadiset oppefra