andre

En lille guide til den gode boligjagt

h3322

Skal du snart flytte? Så er du muligvis allerede helt træt ved tanken om den kommende boligjagt. Boligjagt kan godt være en anstrengende proces. Men hvis du følger nedenstående fem råd, bliver processen væsentligt nemmere.

Find ud af hvor du gerne vil bo

Det første, du bør gøre, når du søger bolig, er at finde ud af, hvor du gerne vil bo. Hvis du ikke er kræsen, er dine chancer for at finde noget ret gode. På set-i kan du få inspiration til både hus, have og boligjagt. Kom den rette bolig nærmere og læs mere om DK her.

Vær i god tid

Det er også essentielt, at du er ude i god tid. For andelsboliger og ejerboliger gælder det, at du mindst skal sætte seks måneder af til jagten – og dét efter at du har talt med banken om dine muligheder for at låne penge til boligen.

Hold dagligt øje online

Hvis du søger bolig i én af de danske storbyer, kan du godt regne med, at der er rigtig mange om buddet. Derfor skal du sørge for dagligt at holde øje med de nye boliger, der bliver lagt på nettet. Tilmeld dig nogle boligagenter, og læg særligt mærke til, hvornår der er åbent hus på de boliger, som du er interesseret i.

Giv et godt indtryk

Hvis du har tænkt dig at købe en ejerbolig eller en andelsbolig, er det vigtigste selvsagt, at du har pengene til at kunne købe boligen. Men når du lejer andre menneskers boliger, vil de i højere grad tage en beslutning baseret på dét indtryk, som de potentielle lejere giver. Skal du snart ud og se en lejebolig, kan du klæde dig pænt på og udtrykke taknemmelighed.. Tjek denne side for flere gode råd, der kan hjælpe dig med at få fat i drømmeboligen.

 

Kommentarer lukket til En lille guide til den gode boligjagt