Rengør vindue
andre

Lad op til din næste koncert med et velorganiseret hjem

h3322

Hvem kan ikke lide en god musikoplevelse? Lydene, stemningen og mere skaber en helt uforglemmelig oplevelse. Selvom man kan lide at drage ud af hjemmet for musikkens skyld, er der intet bedre end at vende tilbage til et ryddeligt velorganiseret hjem. Det lader dig lade op til din næste store musikoplevelse. Derfor vil vi give dig to tips, der hjælper dig med at holde hjemmet ryddeligt.

Hund i seng

Hvad du får brug for til at holde dine vinduer rene

Til din rensning af vinduerne kan du bruge nogle af de samme redskaber som professionelle uden at det bliver så meget dyrere deraf. Det du får brug for, er en gummiskraber, en spand, noget vinduespudsersæbe, nogle klude og håndklæder. Sørg for at din gummiskraber er udstyret med et friskt gummiskraberblad. Det er en god idé at have to-tre ekstra på lager. Professionelle taler ofte om, at de udskifter deres gummiskraberblad så ofte som en gang per dag, for det er svært at gøre et godt stykke arbejde, når det er blevet rundet eller på anden måde slidt over brug. Hvis din gummiskraber efterlader streger eller bare ikke fungerer som den skal, så tøv endelig ikke med at udskifte bladet. Et spidsfindigt trick til at få mere ud af dine blade er ved at vende dem om, sådan at en ny side udsættes for slid. Når du opbevarer din gummiskraber. Sørg for at intet rører bladet.

Vælg den bedste seng til din hund

Når du er væk til en koncert, gælder det om at lade din hund have det så rart derhjemme som muligt. Derfor er det bedst at have en så god hundeseng, du kan finde. Udover at have en god hundepasser.

Der er tre ting, du bør tage højde for her:

  1. Din hunds størrelse
  2. Alderen på din hund
  3. Hvor mange andre hunde, der eventuelt kommer til at konkurrere om sengen.

At købe den rette hundeseng kan synes lidt som et gamble, men bekymr dig ikke alt for meget om det. Trods alt er der ingen, der er mere velkendt med din hund, end du er. Du kender bedst til din hunds præferencer, men hvis du har brug for et fingerpeg…

Tilskuere ved koncert

Eksperimentér med forskellige hundesenge

Selvom din hund ikke kan direkte kommunikere med dig om materialerne og overfladerne, de foretrækker, er der nogle ting, du kan holde øje med. Du kan for eksempel placere adskillige hundesenge rundt omkring i huset i forskellige områder og med forskellige rotationer og observere, hvor hunden graviterer mod.

Hold dog dit sind åbent. Hunde foretrækker eventuelt at sove på køligere områder af huset om dagen og dit soveværelse om natten. Eller måske et stille område. Det handler bare om at eksperimentere.

Kommentarer lukket til Lad op til din næste koncert med et velorganiseret hjem