Black Friday, mode og stil
andre

Tid til selvforkælelse

h3322

Tilbage i starten af 90erne udnævnte en gruppe kinesiske studerende datoen 11/11 til Singlernes Dag som et modstykke til parforholdets valentinsdag. Og sikke en befrielse det er, at Singles Day også endelig har fået fodfæste i Danmark, så alle vi singler som minimum en dag i året husker at fejre vores tilværelse med en omgang ægte selvforkælelse. 

Anrettet tallerken med røget laks

Hvad er singlernes dag?

Ettallerne i datoen 11/11 symboliserer singlelivet, og Singlernes Dag falder hvert år på samme dag, hvor man kun skal forkæle sig selv. Du kender sikkert allerede til Black Friday, og hvis du holder af at gå på tilbudsjagt efter gode ting fra din ønskeliste, så vil du elske Singles Day. På denne dag vil du kunne finde masser af skarpe priser og gode tilbud på efterhånden flere og flere webbutikker, så du endelig kan få opfyldt dine ønsker til en lidt sødere singletilværelse.

Hvordan du finder de gode tilbud

På Singlernes Dag behøver du hverken at finde kort og kompas frem eller starte bilen, for du kan med ro og mag finde frem til alle de gode tilbud fra sofaen og få dem leveret lige til døren. Det kan dog stadig være lidt af et virvar at finde frem til de rigtig gode tilbud, men fortvivl ikke!
Følg i stedet dette link https://black-friday-tilbud.dk/artikler/singles-day/, hvor du finder en liste over webshops med de bedste tilbud på din selvforkælelsesdag. Sådan kan du nemt og hurtigt få et overblik over de gode tilbud, der matcher din ønskeseddel.

Mark med Margueritter

Vejen til vores hjerter går gennem maven

Uanset om du nyder den søde singletilværelse eller om du gør dig klar til din næste romance, er en glad mave et sundt sind, og hvorfor ikke forkæle dig selv eller måske din nye kærlighed med en fantastisk, koldrøget lakseside, der som et afrodisiaka forlyster både hans og hendes smagsløg. Røgning af madvarer er ikke uden grund blevet populært blandt danskerne, og en rygeovn er simpelthen et must-have for alle os, der elsker mad. Rygning af for eksempel fisk tilfører en masse dejlig smag til kødet, og der er masser af muligheder for at eksperimentere sig frem med både tørret æble, krydderurter eller enebær.
http://rygeovntilbud.dk/ kan du læse meget mere om mulighederne for rygning af madvarer, og hvorfor det sagtens kunne blive din nye hobby til forkælelse af dig selv og din næste.