Penge
andre

Sådan får du råd til dine musikoplevelser

h3322

Musik kan godt være en noget dyr affære. Selvom de fleste ting i dag kan streames på nettet, og man derfor ikke længere har brug for at gå ud og bruge penge på at købe sin egen stak cd’er eller vinyler, så er der stadig mange af de store musikoplevelser, som koster en hel del penge. 

Læs mere her, om hvordan du kan sørge for, at du altid har råd til de musikoplevelser, du gerne vil have. 

Musik

Hav en opsparing

Hvis du nyder at gå til koncerter, festivaler og lignende, så kan det især godt være rigtig hårdt for pengepungen at være musikelsker. Sådanne oplevelser kan nemlig komme op og koste flere hundrede eller endda tusinde kroner. Og det er ikke altid, at man bare lige kan fiske sådanne mængder penge op af lommen. 

Hvis du er rigtig musikelsker og nyder at tage til koncerter jævnligt, så bør du da have en opsparing til formålet. Det er en ide generelt ikke at have en samlet opsparing, men dele sine penge op på forskellige kontoer, alt efter de formål man har. På den måde er der mange, der har en feriekonto eller deres koncertaftener. 

Med en sådan opsparingskonto, specifikt dedikeret til koncerter, festival og lignende, ved du altid præcis, hvor mange penge du har til rådighed til sådanne oplevelser. Det giver dig et meget bedre overblik og generelt en bedre føling med, hvor mange penge du bruger på sådanne oplevelser på års- eller halvårsbasis.

musikoplevelser

Køb musikinstrumenter på tilbud

Hvis du er den type musikelsker, som godt kan lide at skabe din egen musik, så har du en helt anden form for udgifter; nemlig dem til køb af musikinstrumenter og andre redskaber. 

At købe sine musikinstrumenter kan godt være en noget dyr affære, især hvis man skal op og have fat i en god kvalitet indenfor musikinstrumenter. Det kan derfor være en god ide at benytte sig af for eksempel black friday tilbud eller andre tilbud, som butikkerne selv kører med af og til.

De fleste butikker er ret gode til at køre med tilbud af og til. Det kan derfor være en god ide lige at dumpe forbi din lokale guitarbutik på vej hjem fra skole eller arbejde og se, om de skulle have fået noget på tilbud, siden sidst du var der. Hvis musikbutikken ikke lige lægger på vejen hjem, så kan du også altid blot kigge ind på deres hjemmeside.

De forskellige butikker vil ofte reklamere med diverse tilbud på deres hjemmesider også. Når du kigger på butikkernes hjemmesider, kan du også danne dig et meget bedre overblik over de prisforskelle, der er mellem de forskellige butikker. De kan ofte være meget markante, og du kan spare flere hundrede kroner nogle gange ved blot at kigge en ekstra gang i en anden online butik.

Kommentarer lukket til Sådan får du råd til dine musikoplevelser