google forstørrelsesglas
andre

Det er aldrig for sent at blive selvstændig

h3322

Går du med en iværksætter i maven, men er du bange for, at tiden er løbet fra dig og det er for sent at starte forfra, så er du langt fra den eneste. Men, bare rolig, for det er aldrig for sent at prøve noget nyt. I dag behøver du nemlig ikke at sige dit job op, for at starte en virksomhed, du skal bare være villig til at lægge de ekstra kræfter og den ekstra tid i, det kræver at starte noget nyt op – og det bliver man aldrig for gammel til. Det er lige meget, om du drømmer om at starte din egen blog, om du vil sælge hjemmestrikkede sokker eller, om du vil starte som konsulent og dele ud af de erfaringer du har gjort dig gennem livet. Fælles for det hele er, at det aldrig er for sent at gå i gang. Læs med her og få to gode tips til, hvordan du kommer godt i gang.

ældre dame spiller kabale på tablet

Få den rigtige hjælp

Langt de fleste iværksætterdrømme kræver en tilstedeværelse på nettet og, hvis ikke ud har arbejdet med det tidligere, så er det en rigtig god ide at få noget professionel hjælp til at få en hjemmeside op at stå og sørge for, at den ikke bare præsenterer sig fra sin bedste side, men også at den rangerer højt på Google.

Hvis du sidder med rynkede bryn og tænker over, hvad det nu skal betyde, så er du blot en blandt mange, for søgemaskine optimering – eller seo som det også kaldes – er en af de ting, som folk går i skole for at specialisere sig i. Det betyder helt kort følgende:

Når du søger på Google, skriver du et eller flere ord, der er forbundet med det du søger. Når du trykker enter kommer der en lang liste med sider, der skriver om eller forhandler netop det. Listen er ikke tilfældig, for Google bruger en specifik algoritme til at regne ud, hvilke sider, der er mest relevante for din søgning, men ikke bare det, den vurderer også, hvilke sider, der har den højeste kvalitet. Derfor er det så vigtigt at få hjælp til at formulere de helt rigtige tekster med de rette ord, hvis du skal være synlig på nettet.

scooter

Kom hurtigt rundt

Med opstart af en ny virksomhed kommer også ofte en masse transport og bor du i byen er bilen i de fleste tilfælde en større udfordring end den er en hjælp. Herudover er de også en kæmpe unødvendig belastning for vores skrøbelige miljø og det er vigtigt. 

Indebærer dit nye firma at du skal køre fra et sted til et andet så ofte, at du overvejer en bil, så kan du overveje en el scooter i stedet. De findes i et utal af modeller – både med kabine og uden. Du kan vælge at købe, men der fines også muligheder for at leje den model du vælger til en fordelagtig månedspris. 

Fordelen ved en el scooter er blandt andet, at du kommer let og hurtigt rundt, du sparer på CO2 og så er den mere økonomisk end en bil – det er da win-win.

Brug den til at besøge kunder, hente kontorudstyr eller måske køre til møder i byen. Du kan være sikker på, at det gå hurtigere end med bilen og så er det væsentlig lettere at finde en parkeringsplads!

Kommentarer lukket til Det er aldrig for sent at blive selvstændig