Indkøbscenter
andre

Fantastiske råd til at lande de bedste Black Friday tilbud

h3322

Black Friday er et amerikansk fænomen, der de seneste år virkelig har fået fodfæste herhjemme. Black Friday ligger i år den 29. november, og som du måske er klar over, så er en shoppetur på Black Friday ikke for folk med svage nerver, men med lidt udholdenhed kan du virkelig få fingre i nogle rigtig gode tilbud, hvor du sparer rigtig mange penge. Men er der egentlig en strategi til at få fingre i alle tilbuddene? Læs videre her og opdag nogle af de tips, der kan give dig en fordel over alle de andre shoppere.

Gør dit fodarbejde

Vær i god tid, og begynd at undersøge de mange Black Friday tilbud, der annonceres på nettet. Find en pålidelig side på nettet, der giver dig en overskuelig oversigt over hvilke forretninger, der medvirker samt hvilke tilbud, der kunne være af interesse. Prøv f.eks. hjemmesiden fridayblack.dk for at finde alle de oplysninger du skal bruge i forvejen. 

Sammenlign de forskellige forretningers priser 

Lad være med at falde for det første og bedste tilbud. Kig på flere hjemmesider, når du laver din research. Prøv f.eks. at bruge gode gamle Pricerunner, der dog fungerer bedst, hvis du allerede har en idé om hvad du er på udkig efter. Der er nemlig penge at spare, hvis du undersøger helt i bund.

Læg en plan når dagen kommer

Da der er rigtig mange om budet, er det en god idé at planlægge sin shoppe rute inden den store dag oprinder. Forsøg for så vidt muligt at holde det til de større indkøbscentre eller f.eks. udelukkende forretninger på Strøget. På denne måde kan du hurtigt ramme så mange forretninger som overhovedet muligt.

Køb online hvis muligt

Internet handlende kan desuden lande nogle virkelig gode tilbud ved at handle via laptoppen. Faktisk vil mange forretninger have specielle tilbud, der kun gælder for netkøb. Nogle af tilbuddene er til afhentning i butikken, hvorimod andre kan leveres direkte til din hoveddør.

Sidst men ikke mindst

Husk at Black Friday er en hektisk aften, og ikke kun for shopperne. Aftenen i november er nemlig også hård ved de butiksansatte. Derfor er det bestemt en mulighed, at den ansatte farer vild i de mange tilbud og måske bliver forvirret. Husk derfor at udskrive en kopi af dit tilbud, som du kan vise den ansatte i tilfælde af et hul i den ansattes hukommelse.

Kommentarer lukket til Fantastiske råd til at lande de bedste Black Friday tilbud