musik-koncert
andre

Pust nyt liv i det lille spillested

h3322

Spillesteder og venues kæmper ofte en hård kamp for at overleve. Især de små spillesteder kan have svært ved at kæmpe sig op på et niveau, hvor det kan køre rundt. Ofte er de drevet af frivillige, men at betale huslejen og booke bands kræver en hensigtsmæssig omsætning.

Driver du eller er du med til at drive et spillested eller en musikcafé, så får du her et par gode råd til synliggørelse af virksomheden.

Gæster skal der til

Først er fremmest er det essentielt at du som spillested har en jævn strøm af gæster. Kommer der ingen gæster, så bliver der ingen billetter eller drikkevarer solgt, og så kan du ikke betale de omkostninger der følger med.

I de større byer gør det sig ofte gældende at folk søger på Google eller andre søgemaskiner, når de skal finde en aktivitet for aftenen. Derfor er det elementært at du som spillested også er synlig online.

At betale for en annonce og eksempelvis websiteinfo udvidelse kan betyde at potentielle gæster og musikinteresserede får øje på netop dit spillested og de musikoplevelser I tilbyder.

Interaktiv kontakt med de besøgende

Driver du eller arbejde du på et lille spillested, så vil du ofte opleve at koncerterne er mindre og derfor også mere intime.

De gæster der vælger de små spillesteder har en kærlighed til musikken, og derfor er spillestedets udtryk vigtigt for den samlede oplevelse.

https://pixabay.com/photos/girl-mobile-phone-whatsapp-sms-518517/

I den forbindelse kan det være en god idé med sms udvidelse på din online annonce. På den måde gør du det muligt for potentielle gæster at kontakte dig direkte på sms via annoncen.

Sms udvidelse giver de interessede musik-elskere mulighed for at stille dig spørgsmål vedrørende et givent arrangement eller en koncert. Dette giver en følelse af god kundepleje, og det giver den samlede oplevelse et positivt løft.

Kan gæsterne hurtigt få kontakt til dig eller dine kollegaer, så bliver de måske hængende og kommer til et arrangement eller to.

Kommentarer lukket til Pust nyt liv i det lille spillested