Gaming
andre

Hold LAN-party i efterårsferien

h3322

At skulle holde LAN-party er altid en sjov ting, især når det er med alle vennerne. Det sværeste er dog bare at finde tid til at alle kan. Et rigtig godt tidspunkt at gøre det på, er dog i efterårsferien. 

I efterårsferien har de fleste fri, hvilket betyder at dig og dine venner vil kunne holde det bedste LAN-party nogensinde – desuden vil I have tid til at forberede det, og spare op til nye spil, så det vil være endnu sjovere end det har været før. 

Tastatur

Det vildeste LAN-party nogensinde 

Det bedste ved efterårsferien, er at de fleste har fri i den – hvilket betyder at der er tid til ekstra afslapning for alle. Afslapning kan dog være det sidste at du tænker på, da efterårsferien betyder at du vil komme til at se meget mindre til dine venner.

Bare rolig, for der findes en nem løsning på dit problem. Det kan være at dig og dine venner elsker at game, og det betyder en ting – at I alle skal game løs i efterårsferien. Netop det, kan du ikke gøre på en bedre måde end at holde LAN-party. Inviter alle dine venner på besøg, og vær oppe hele natten for at game sammen – det bliver ikke en hyggeligere efterårsferie. 

Det kan dog være at du bekymrer dig om at skulle stå for alt for meget. Her kan du igen slappe af, for der er næsten ikke noget som du skal stå for. I kan alle sammen i gruppen sørge for snacks og lignende ting, og så er det bare at have det gode humør med – og selvfølgelig også alt udstyret til at game. 

Inden det kommer til selve dagen hvor det starter, er der dog altid et par ting som du vil kunne gøre – hvilket er vigtigt så I vil kunne komme hurtigere i gang. Du vil kunne gøre al udstyret klar, de snacks som du har købt, og så er det bare at vente på de andre. 

Når det så er sagt, er det bare at komme i gang med det vildeste LAN-party nogensinde! 

Kontroller

Spar op til nye spil – det vil være det hele værd

Nu hvor der skal holdes LAN-party, kræver det også at dig og dine venner har nogle gode spil at spille. Det kan være at I alle er blevet trætte af at spille de samme spil, og derfor gerne vil have nogle nye. 

Der er dog bare et enkelt problem, og det er at I ingen penge har til det. Frygt dog ej, for I har nogle muligheder. Den mest logiske vil nok være at spare op i god tid, så I vil kunne købe det spil I ønsker. En anden mulighed, er dog også at du eller en af de andre, kan låne et spil hvis I kender nogen som har et I kunne tænke jer at prøve. 

Hvis ingen af de muligheder lyder goder, er der også nogle andre. Her er en af dem at du investerer i Bitcoins. Det handler især om hvornår man skal sælge og købe, så det kræver at du eller en af dine venner, er gode til netop lige det – på den måde vil du hurtigt kunne tjene penge til et nyt og godt spil, som I alle vil kunne få timevis af sjov ud af at spille. Læs mere her om LAN-partys. 

Kommentarer lukket til Hold LAN-party i efterårsferien