Tapet og indretning
andre

Her er de bedste tapet idéer til børneværelset

h3322

En af de store udfordringer, når det kommer til indretningen af ens hjem er selvfølgelig at dekorere børneværelset. Det er nemlig ikke sådan lige til, idet børn og unge som bekendt er temmelig vanskelige at gøre tilfredse. Men er du klar over, at tilføjelsen af et flot tapet virkelig kan gøre en rigtig stor forskel?

Tapet til børn er nemlig det helt ideelle supplement til ethvert børneværelse, og du kan i dag oven i købet få en masse seje designs til et tapet til dit barn. Billig børnetapet online er desuden ikke længere uhørt, så der burde nu ikke længere være noget i vejen for at tapetsere børneværelset. Dine børn (og selv teenagebarnet) vil takke dig for det. Læs videre her, og få nogle gode idéer til netop dit hjems børnevægge.

Maritimt tema på væggene

Et stribet maritimt tema vil altid gøre lykke i enhver drengs værelse. Vælg f.eks. et stribet tapet til børneværelset i blå og creme, og du vil hermed opnå et stilrent look, der kunne være hevet ud af et designkatalog. Som prikken over i’et kan du fuldende det maritime look med noget matchende sengetøj og møbler. Det er ikke bare rigtig flot, men din dreng vil helt sikkert også elske det.

boernetapet

Elegant blomstertapet viser verden din gode smag

Der findes næppe noget, der føles bedre end at træde ind i et rum der er tapetseret med et lækkert blomstertapet; og så er det samtidigt også igen blevet moderne med et diskret blomstertapet til pigeværelset. Vælg f.eks. et tapet til dit barn med diskrete lyserøde blomster på en hvid baggrund, der har den fordel at det kan kombineres med stort set ethvert  børnemøbel.

Luk sommerfuglene ind i dit barns soveværelse

Hvis du står med et halvkedeligt standard børneværelse, og ønsker at give det et ordentligt boost, så kan du måske overveje at tilføje et tapet med sommerfugleprint. Vælg. F.eks. et tapet med lyserøde sommerfugle på en hvid baggrund, der virkelig vil tage sig godt ud sammen med cremefarvede møbler og sengetøj.

Hus og have

Tilføj print til dit tapet

Uanset om du er dreng eller pige, så vil du uden tvivl syntes rigtig godt om et tapet med print. Det gode ved et tapet med print er, at du selv ofte kan skræddersy dig eget tapet alt efter din smag. Vælg f.eks. et tapet med bogreol print til et sofistikeret look, der ikke vil gå af mode lige foreløbigt.

Livsstil er vigtigere nogensinde før

Langt de fleste danskere er i dag særdeles optaget af at have en god stil. Hvad enten det drejer sig om vores møbler, tapet, tøj, kostvaner eller køretøjer, så er danskerne med på moden. Danskerne følger gudskelov også en anden trend; og det er repsekt for miljøet. Flere og flere danskere vælger i dag elbilen fremfor benzinbilen. Dette skyldes først og fremmest, at der i dag er et langt større udvalg af elbiler. Elbiler er nemlig gået hen og blevet et seriøst alternativ. Hvis du allerede har en elbil, men leder efter en lader til elbiler (se evt. the charger), så kan du nemt finde et godt tilbud på en ny lader på nettet.

Kommentarer lukket til Her er de bedste tapet idéer til børneværelset