Guitar
andre

Sådan får du din musiksmag med i din indretning

h3322

Hvis du går og savner de store musikoplevelser, er du ikke alene. De sidste mange måneder har der været stor usikkerhed omkring musikbranchens liveindustri, og generelt har aflysningerne været mange. Derfor kan det være temmelig deprimerende for os musikelskere, som bare længes efter den næste store koncert. 

Selvom den måske ikke ligefrem står for døren, er der heldigvis andre ting, du kan gøre for at holde passionen for musik i gang. Du kan for eksempel sørge for, at din musiksmag skinner igennem i hverdagen. Det kan du gøre ved at indrette dig således, at du hele tiden bliver mindet om musikken, og at folk kan se din musikalske personlighed, når du kommer hjem til dig. Læs med her, og bliv inspireret.

Højtaler

Vælg de rette materialer

Du kan virkelig sig meget med de materialer, du bruger derhjemme. Når det kommer til musikgenre, handler det visuelle udtryk faktisk meget om farvenuancer og overflader. Derfor er det oplagt, at du kigger lidt på, hvilken genre du gerne vil repræsentere derhjemme. 

Hvis du er mest til pop, skal du have fat i glatte, skinnende materialer og lyse farver. Kan du lide folk og akustisk guitarspil, vil egetræsplanker egne sig godt i samspil med eksempelvis stof med ternet print. Rock passer godt sammen med mørke farver og metalflader. Hvis du er typen, som elsker alt festmusik, vil det være oplagt at gå amok i farver.

Uanset hvilken genre du kan lide, er der måder at vise det på derhjemme. I første omgang er det en god ide at kigge efter de mange forskellige muligheder, der findes, når det kommer til de materialer, vi bruger derhjemme. Er du i tvivl, kan du altid starte i det små og bygge mere ovenpå, når du bliver mere sikker i din – eller musiksmag. 

Pladespiller

Brug de ting, du allerede har

Hvis du elsker musik, har du sikkert allerede en del ting derhjemme, du kan bruge til at indrette med. Spiller du selv instrumenter, kan det være, du har nogen liggende, som du kan hænge op på væggene. Det skal naturligvis ikke være dem, du bruger, men det kan jo være, du har et tilovers. Herudover kan du sagtens bruge forskellige merchandise fra dit yndlingsband til at pryde på væggene. Har du eksempelvis en t-shirt, kan du hurtigt og nemt ramme den ind og hænge den op midt i stuen. Er du så heldig, at du har en samling plader, er de også perfekte som vægpynt. Du kan faktisk købe ramme specielt designet til at sætte lp’er ind i, så vælg de flotteste albumcovers, og find det helt rigtige sted i dit hjem, hvor de kommer til deres ret.

Generelt kan du komme langt uden at købe specielt meget. De fleste musikentusiaster har allerede hjemmet fyldt med ting, der kan bruges til at understrege den personlige smag. Det handler bare om at finde den frem, så de kan få lov til at stråle og fortælle alle, hvem du er.

Kommentarer lukket til Sådan får du din musiksmag med i din indretning