Lys stue og stueindretning
andre

To vigtige afslapningsrum i hjemmet

h3322

I en travl verden er det vigtigt at sørge for at indrette sit liv, sin dagligdag og sit hjem på en måde, så man dagligt har mulighed for at blive ladet op. Vi vil her prøve at give et bud på to modsatrettede poler, man kan indrette i sit hjem. Resultatet ved at opholde sig i begge rum er det samme – at man på hver sin måde går opladt derfra.

stueindretning

Hjælp til at få stueindretningen til at ramme allermest plet

Den første opladerstation vi ser på er den afslappede. Nemlig stuen. 

Stuen er et af de vigtigste rum i ens bolig. Familiens medlemmer mødes til afslappende stunder og afkobling med TV, bøger, spil, kreative aktiviteter eller gode samtaler. En stue er for mange mennesker en meget tiltrængt og nærende opladerstation i en krævende hverdag, der ofte byder på stress og forventninger.
Stuen levner plads til fordybelsen og nærværet. Og også til sjov og leg. 

Den perfekte stueindretning er derfor rigtig vigtig, så du skaber en stue, der passer til dine behov, din stil, dit temperament og din smag. For at få det optimale ud af din stue kan du få hjælp på Stueindretning.dk/, som skriver om både sofaer, sofaborde og lænestole, som ofte er det mest centrale inventar i en stue. Stueindretning.dk kommer med konkrete tips og idéer til, hvad du kan gøre, og hvilke parametre, der er værd at tage ind og kigge på, når du skal finde ud af, hvordan du vil indrette din stue. For en stue er selvfølgelig både den rigtige sofa, men også meget andet.

For nogle er det rette design i stuen i skandinavisk stil med rene linjer, lyse farver og lysebrune træmøbler. Andre ynder retrostuen, der fyldes med karrygule toner og kulørte lamper, som man har krejlet sig til på loppemarkeder. 

Det væsentlige, når du indretter din stue, er, at uanset hvad du kan lide, så får du mere succes med din stueindretning, hvis du har kendskab til grundlæggende designmæssige virkemidler. Og det er præcis dette, Stueindretning.dk er super skarpe til.

Træning i hjemmet

Den aktive opladerstation 

I den helt anden ende findes der også en anden måde at lade sig selv op på. Dette er ikke fast inventar i ethvert hjem. Om end flere har det i et eller anden omfang. Nemlig et træningslokale eller træningsområde, eller måske blot et enkelt træningsmøbel, som man har stående fast fremme eller som man slæber frem og pakker væk, hver gang det er brugt.

Det er bredt funderet viden, at træning og i det hele taget fysisk aktivitet gør os afslappede. Selvom vi måske i nuet mens træningspasset står på kan være udmattede, så beretter de fleste udøvere af fysisk træning om, at det altid munder ud i en øget energimængde. Både måske lidt efter træning eller også bare i det hele taget i ens liv.

Balancen mellem hvile og aktivitet er vigtig. Mange jobs i dag indebærer ikke altid så meget fysisk aktivitet, og der kan det, at man ikke har brugt sin krop nok pudsigt nok føre til udmattelse på den lange bane. Tjek evt http://traeningsbaenk.dk ud.

Kommentarer lukket til To vigtige afslapningsrum i hjemmet