Middag
andre

Forkæl dig selv med en ny seng og et godt måltid mad

h3322

Det er ikke altid, der skal meget til for at gøre hverdagen lidt blidere, kærligere og nemmere. Indimellem fortjener du at forkæle dig selv. Det kan være, at dine arbejdsuger har være ekstra kompakte og travle end tidligere. Det kan også være, at dit barn har sovet umådeligt dårligt de sidste uger. Det er heller ikke sikkert, at der er en årsag – måske fortjener du bare lidt forkælelse? Nedenfor kan du læse, hvad der kan være med til at forkæle.

MaskinskrivningLav en ønskeliste
Først og fremmest er forkælelse individuelt. Vi forbinder alle forkælelse med forskellige oplevelser eller gaver. Derfor kan det også blive en smule uoverskueligt at tage stilling til, hvilken slags forkælelse, du ønsker dig. Start derfor i stedet med at finde et papir og en blyant frem og skriv de ønsker ned, du gerne vil forkæle dig selv med. På den måde kan du nemmere finde frem til det, du ønsker dig allermest. Tøv ikke med at drømme stort – det kan være alt fra en ny seng til en rejse eller et godt måltid mad.
Når du har skrevet listen færdig, kan du med fordel printe den ud og hænge op på køleskabet. På den måde kan du nemmere realisere dine ønsker og huske dig selv på, at du skal forkæle dig – ingen andre. Kun dig. Inden du printer, kan det være en god idé at tjekke, at der stadig er farverpatroner i din printer. Hvis du mangler, så klik her og find billige patroner. 

PigeKøb, der giver en bedre hverdag
Oplever du, at sengen er ved at være træt og slidt – og at du ofte sover dårligt om natten? Så er tiden måske inde til at investere i en ny seng. Alt andet lige er en seng i hvert fald et oplagt ønske og går fint under ”forkælelse”. Dog kan det være svært at vurdere, hvilken model der passer bedst til netop dig og dine behov. Derfor får du her lidt tips til, hvordan du finder den helt rette model. Først og fremmest handler det nemlig om komforten. Derfor er det vigtigt, at du tager ud og prøver sengene, inden du beslutter dig.
Ved at teste senge, kan du nemmere vurdere, om madrassen skal være hård, blød eller midtimellem. Hvis du rigtigt skal forkæle dig selv, kan det desuden være en god idé at vælge en elevationsseng. Her er du sikker på, at du får noget for pengene og samtidig kommer til at sove som en drøm om natten. Vidste du for eksempel, at søvn påvirker os både mentalt og fysisk? Får du ikke den rette søvn om natten, kan det resultere i udmattelse, dårlig koncentration og senere forringet immunforsvar. Hvis du vil finde den helt rette seng for dig, kan du læse mere her.
Når sengen er på plads, kan det være, du skal fejre det med et godt måltid mad. Måske er det på tide, at du lærer helt nye tilberedningsmetoder? I så fald kan du overveje sous vide. Sous vide er nemlig en tilberedningsmåde, der gør maden mere smagfuld. Her kan du investere i en sous vide maskine med præcis temperaturstyring, et vandbad og vakuumpakker. Med en sous vide maskine kan du tilberede perfekt kød, der er mørt. Derudover kan du desuden lave sprøde grøntsager til. Her pakker du først råvarerne ind i en plastpose og derefter tilbereder du dem i et vandbad med den helt rette temperaturstyring.

Kommentarer lukket til Forkæl dig selv med en ny seng og et godt måltid mad