lommeur pendler
andre

Væk din indre superhelt, med hypnose

h3322

Det har længe været kendt, at vi kun bruger en brøkdel af vores potentiale. Dette gælder både fysisk, mentalt og psykisk. Faktisk anvender vi til dagligt kun ca. 20% af vores hjernemasse. Vi ved ikke engang hvad de andre 80% overhovedet kunne bruges til. 

En gang imellem hører vi beretninger om folk der vokser ud over deres sædvanlige evner. En far der enemand løfter en personbil for at befri sit barn der blev klemt in under et hjul. Eller en teenagerpige der fx efter et trauma vågner op og begynder at tale flydende latin. 

Som hun aldrig har lært i skolen, eller andre steder. Ingen ved hvor disse superkræfter gemmer sig, men de er der. Der bliver også flittigt forsket i og eksperimenteret med tilsyneladende overnaturlige evner. At nogle kan flytte en markør på en computerskærm alene med tankens kraft, er ikke længere forside stof.

Mange tror at ”overnaturligt” alene betyder, at der er naturlove som vi endnu ikke har opdaget. 

selvhypnose med pendulum

Hypnose kan bruges til mange ting

Show-hypnose er underholdende. Men så heller ikke mere. Men hypnose er meget mere end underholdning. Med hjælp af hypnose kan du direkte påvirke din underbevidsthed. Med hypnose kan programmere dig selv til fx at holde op med at ryge. Du kan vække skjulte superevner som du ikke engang vidste at du har. 

Hvorfor gør folk ikke mere brug af det? Det skyldes nok mest usikkerhed. At lade sig hypnotisere er en meget intim sag. Du åbner dit inderste jeg til en fremmed person. Det hedder sig, at man ikke kan hypnotiseres til at gøre noget som man ellers ikke ville gøre. 

Men ingen tror så rigtigt på det. Hvad med de folk der hypnotiseres til at latterliggøre sig selv? Er det noget de ville gøre af fri vilje?

Men der findes en vej hvor du kan bruge de fordele hypnose tilbyder, uden at andre er involveret: Selvhypnose. Alt du kan opnå igennem hypnose, kan du også opnå igennem selvhypnose. Det er en teknik som alle kan lære. 

Når du mangler penge

I så fald kommer du desværre ikke ret langt med hypnose. Du kan godt nok bruge selvhypnose til at bruge dine penge mere effektiv. Eller at leve mere sparsomt. Men du kan ikke hypnotisere dig selv til at få flere penge i hænderne. 

Heldigvis findes der andre muligheder. Med et kviklån eller sms-lån kan du have penge på kontoen i løbet af få minutter. Alt du har brug for er dit NemID nøglekort og en mobil. At ansøge om et sms-lån tager kun et par minutter. Du får svar med det samme og så snart din ansøgning er godkendt, triller pengene ind på din konto.

Med et sms-lån kan du endda tage et lån mens du er på ferie. Bare du har husket at tage dit NemID nøglekort med. 

moenter

Simpel, hurtigt og ukompliceret

Det er kviklån eller sms-lån i en nøddeskal. Det har aldrig været nemmere at låne penge. Disse hurtige lån er forbrugslån. Dvs. at ingen stiller ubekvemme spørgsmål om, hvad du vil bruge pengene til. Der kræves heller ingen sikkerheder. Du behøver ikke fiske dine lønsedler frem. 

Så længe du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI står der intet i vejen for, at dit lån bliver godkendt. 

Nemmere bliver det ikke. 

Kommentarer lukket til Væk din indre superhelt, med hypnose