Stue
andre

Indret din stue på en ny og spændende måde

h3322

Er du også typen, hvis stue er indrettet på samme måde, som da du flyttede ind? Så er det måske ved at være på tide at forny den. Der er rigtig mange spændende, kreative og ikke mindst billige metoder til at give din stue et nyt pust. Du kan læse mere her og få spændende inspiration.

Maling

Forbered dig godt 

Når du skal i gang med at indrette din stue på en ny måde, har du helt sikkert en masse gode ideer. Det er selvfølgelig helt fantastisk. Men du skal lige tøve en kende. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du forbereder dig godt. Hvis du springer ud i at realisere alle dine ideer på én gang, bliver det som regel bare et stort rod. 

Første skridt er således at skrive alle dine gode ideer ned. Herefter skal du overveje hvilke ideer, der ville passe godt ind sammen. Når du har lagt en plan, er det bare at komme i gang!

En klat maling kan gøre forskellen

Farven på din stues væg har meget at sige. Selvom du i første omgang måske bare har tænkt, at den selvfølgelig skal være hvid, er det ikke den eneste mulighed. Du kan nemlig lave rigtig mange kreative tiltag på dine vægge, som kan give helt nyt liv i stuen. 

Du kan for eksempel vælge at farve en hel væg en anden farve. Dette giver et moderne og skarpt look. Du kan også vælge at male efter skabeloner på din væg. Så kan du for eksempel få dit yndlingscitat eller yndlingsfigur op og hænge.

Sofa

Nye møbler

Når du vælger at investere tid og penge i din stues nye indretning, skal du naturligvis også tage et kig på dine møbler. Inventaret i stuen er noget, der virkelig kan ændre rummet. Så hvis du for eksempel har en gammel sofa, er det måske ved at være tid til at få den skiftet ud. Og hvilken bedre lejlighed, end når du alligevel har arbejdstøjet på og pengepungen fremme.

Men sofaen og sofabordet er ikke de eneste møbler, der pryder stuen. Et vitrineskab er også noget, der virkelig kan give stuen et elegant look. Det klassiske møbler kan fås i mange størrelser og typer, og du har derfor mulighed for at få lige netop det vitrineskab, der passer ind i din stue. Læs mere her, hvis du tænker at netop dette møbel, ville passe helt perfekt til din stue.

Kommentarer lukket til Indret din stue på en ny og spændende måde