hundefoder
andre

Vælg den rette fodertype til din firbenede ven

h3322

Det siges at hunden er menneskets bedste ven, og der kan være noget om snakken. Hunden er altid og loyal overfor sin ejer og dømme ikke i forhold til race, køn, politisk orientering, udseende, social status eller andet. Den har det godt så længe den bliver passet tilstrækkeligt og får opmærksomhed fra sin ejer. For at du kan sørge godt for at din bedste ven bliver passet som den skal, er foderet du giver dem yderst essentielt. Det er nemlig ikke helt lige meget hvordan og med hvad du foder din hund. Læs mere og bliv klogere nedenfor.

Hunde og mad

Der er mange med hund, der vil den det bedste, men fejler fordi de ikke ved hvad det bedste for hunden er. Mange hunde er madglade og vil spise hvad som helst og tikker ved bordet til enhver given lejlighed. De elsker menneskets rester og spiser det med velbehag. Dette får mange til at fylde ekstra på deres hund og decideret fodre den med den mad de selv spiser; for hunden elsker det jo! Dog er dette ikke den rette fremgangsmåde i forhold til at have en glad, velproportioneret og harmonisk sund hund. Til dette formål er tørfoder det rette valg. Tørfoderet er modsat menneskeliges madrester designet til hunden og indeholder de næringsstoffer den har brug for, for at være sund og rask. Der findes mange forskellige producenter af tørfoder til hunde. Du bør vælge en der har differentierede produkter og har designet foderet til forskellige hunde.

hund

En hund i balance

Det er slået fast at tørfoder til hunde er det bedste for den. Når dette er sagt, er der også rigtig meget tørfoder at vælge imellem. Hvis du vil gøre noget godt for din hund, bruger du lidt tid på at finde ud af hvilken slags der er den bedste til netop den hund du har. Du kan eventuelt søge råd og vejledning i dyreforretninger der forhandler hundefoder. Du skal typisk bruge forskelligt foder alt efter hundens størrelse og race. Der er også forskellige fodertyper til hvalpe og til voksne. Som et eksempel på hundefoder med et godt kvalitetsstempel, kan nævnes Gilpa. De producerer og sælger kvalitetshundefoder til alle slags hunde og til en god pris. Lækkert hundefoder fra Gilpa kan købes både online og i butikker. Dette skyldes at Gilpa sælger direkte til forbrugere, men også engros. Ved at vælge et specialprodukt som Gilpa hundefoder kan du være sikker på at din hund får det den skal bruge. Herudover er det ikke nødvendigt at fodre din hund. Hunden bør altså optimalt set leve udelukkende af tørfoder og ikke blive fodret med alverdens andre ting. Man kan godt give sin hund en lille godbid af noget andet indimellem, men tørfoderet bør være den primære kost, som hunden indtager.

Kommentarer lukket til Vælg den rette fodertype til din firbenede ven