Guitarist
andre

Hold en mini koncert i haven

h3322

Nu hvor alle sommerens koncerter er blevet aflyst pga. corona, er det måske et godt tidspunkt at holde sin egen mini koncert? Det kan nemlig være en langtrukken proces at vente på, at koncerterne åbner op igen. Som musikinteresseret, venter du nok i spænding på, at du kan tage til koncert med dine favorit kunstnere igen. 

Du kan få lidt af oplevelsen ved at lave din egen lille koncert. Du kan eventuelt hyre et lokalt band, som ikke koster alt for meget. Eller måske har du en bekendt, som kan spille koncerten? 

Musiker

Lav gammeldags invitationer eller print dem

Mange sender deres invitationer via maile eller de sociale medier, men der er også en vis charme, ved at printe og sende invitationerne ud i hånden. Det giver nemlig en meget mere personlig oplevelse, og den inviterede gæst, vil helt sikkert føle sig speciel. 

Dog er der også nogle ulemper, ved at lave invitationerne i hånden. Det tager nemlig meget af din tid. Denne tid kunne du have brugt, på at planlægge din mini koncert. Så hvis du gerne vil spare lidt tid og vælge den nemme løsning, kan du bare printe invitationerne ud. Når du skal lave mange invitationer, er det nødvendigt med printerpatroner. Din printer kan nemlig risikere at løbe tør for blæk og farve, mens du er i gang med at printe. 

Hyr musikken

Det vigtigste aspekt ved en koncert, er musikken. Derfor må du sørge for at hyre et band eller en kunstner i god tid. Som privatperson, har du nok ikke et stort budget at bruge af. Derfor gælder det om at tænke i økonomiske baner. Vælg et lokalt band, fremfor et af de store navn i Danmark. Mini koncerten skal ikke ruinere dig.

Så undersøg hvilke muligheder du har, som ikke koster dig en bondegård. Du kan også forhøre dine venner og bekendte, om de kender nogle gode musikere.  

Lav den perfekte menu

Til enhver fest, er det nødvendigt med mad. Det gælder også din mini koncert i haven.  

Det kan være rart at få styr på maden i god tid, for så slipper du for at tænke på det. 

Først skal du have klargjort, om du vil lave maden selv, eller købe den udefra.

Hvis du laver maden selv, kan det være rart at få lidt inspiration til menuen. Du kan finde inspiration til spændende og eksotiske måltider og opskrifter her. Dette madunivers indeholder et væld af retter, så der er helt sikkert noget for din smag. 

Det er hårdt at lave mad til så mange mennesker. Så hvis du skal stå over kødgryderne bliver du nødt til at stå korrekt, så du ikke skader ryggen. Du kan læse mere om, hvordan du får en god holdning, så du ikke får ondt i ryggen med holdningskorrigerende tøj.

Kommentarer lukket til Hold en mini koncert i haven