andre

Maling til dit behov

h3322

Står du og mangler maling? Og har du brug for ordentlig maling, så du ikke om en uge skal se det krakelere, eller blot bruge tre gange så meget, fordi det bare ikke vil dække den facade, du skal male? Så bør du besøge HC farver. HC Farver er forhandler af blandt andet Jotun maling og Hempel bådmaling, som begge er malingsmærker af høj kvalitet.

 

Hvorfor er kvaliteten vigtig?

Mange tænker måske, at maling er det samme, uanset hvor man køber det, og at det, hvis man bare giver det nok lag, nok skal dække det, man vil have malet. Og det er på nogle punkter også rigtigt. Det mange ikke tænker over, er at literprisen varierer, fordi nogle malinger har brug for tre gange så mange lag som andre. Man riskerer derfor at skulle bruge tre gange så lang tid på maleprocessen på grund af flere tørretider. Man risikerer også at få en tre gange så høj omkostning som forventet, fordi malingen ikke rækker lige så langt, når man skal male samme overflade tre eller flere gange, for at få den optimale dækning og farve.

 

Er valg af maling til både vigtig?

Valg af maling til din båd er rigtig vigtig! Det er den fordi, at ikke alle typer maling kan tåle at være i vand hele tiden. Hvis der benyttes maling, som ikke er lavet til at benyttes på båden, risikerer man at malingen opløses, og så er din båd ikke beskyttet på samme måde, som hvis man er opmærksom på valget af maling. Desuden holder din båds flotte nyfarvet maling heller ikke næ så længe, hvis ikke den er beregnet til at være i nærkontakt med vand konstant. Og hvis det er tilfældet, får du både sikret dig flere mandetimer i malearbejde og i at få hejst båden op og i havnen.

 

Maling er tilfredsstillende

Selvom de fleste nok ikke synes, at det at skulle male i flere timer, er det fedeste i verden, så er det altid en rar følelse, når man er færdig. Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end af se på det færdige resultat af noget nymalet, hvad end det er en selv, som har lavet det hårde arbejde, eller om man har kunne betale sig fra det. Hvis man gør det selv, kan man stolt se den flotte farve leve op til de forventninger man havde til projektet.

 

Maling behøver ikke være dyrt

Hvad end du har brug for maling til din stue eller til vedligehold af din båd, så er det vigtigt, at du vælger maling af god kvalitet, for at sikre et ordentligt resultat. Desværre er det ofte sådan, at med høj kvalitet følger høj pris. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan få en HC Farver rabatkode til rullesæt lige nu. Her får du et gratis professionelt rullesæt og fri fragt, hvis du køber maling for over 999 kr. Det gør du ved at indtaste en rabatkode i kassen inden betalingen. Rabatkoden kan man frit hente på Rabatkongen.dk

 

Kommentarer lukket til Maling til dit behov