Klapvogne med pusletasker
andre

Find den rigtige pusletaske til når du skal på oplevelse med baby

h3322

Venter du dig din lille øjesten? Så er du klar over, at verden snart vil forandre sig for dig for altid. Friheden, som du har været vant til at have uden børn, vil snart forsvinde til fordel for faste rutiner og praktiske gøremål. Ikke desto mindre, så følger der den største kærlighed af alle med sig, når du ligger med dit barn i armene for første gang. En af de første ting, du får brug for, når du har født, er en pusletaske. Denne vil følge dig og baby, når i skal ud og opleve verden sammen. I denne artikel får du gode råd til at vælge den rette pusletaske.

Features ved pusletasker

Hvorfor ikke bare købe en billig rygsæk? Det er der mange gode grunde til ikke at gøre. Du vil lynhurtigt blive frustreret over en rygsæk, hvor alt roder sammen indeni, og så har en rygsæk heller ikke de samme smarte funktioner, som pusletasker har. Når du skal vælge din pusletaske, så vil det være klogt at gøre sig nogle tanker omkring følgende:

 • Antal rum
 • Isolering
 • Design 
 • Stropper
 • Materiale
 • Pusleunderlag

Der er individuelt med hensyn til behovet for rum. Nogle har brug for 20 små rum, hvorimod andre hellere vil have 5-6 rum. Det gode ved at vælge en pusletaske med relativt mange rum er, at du undgår, at alting vælter sammen i en pærevælling nede i tasken. Det kan hurtigt blive frustrerende, hvis du står med en grædende baby på armen og samtidig skal bruge oceaner af tid på at gennemrode tasken for at finde en bestemt ting. 

Ved at vælge en taske, hvor der er mange rum, så kan du adskille tingene og holde god orden i tasken. Det er alligevel vildt, hvor mange ting, sådan en baby har brug for at have med på farten. Du kan eksempelvis bruge et lille rum til dine egne sager såsom en mascara, læbepomade, telefon eller lignende, og så er det ellers rart bare at kunne stikke hånden ned og få fat i en ren ble, en stofble til at fjerne gylp eller måske nogle vådservietter.

På flere af de mere eksklusive tasker, er der lavet et varmeisoleret rum til flasker. Det er meget praktisk at have, hvis du har et flaskebarn og skal ud et sted, hvor der ikke lige er mulighed for at varme flasken op. 

Taske

Praktisk design og smart design

Du har sikkert gjort dig nogle tanker om designet. Hvilken farve hælder du til? Er der bestemte mærker, der tiltaler dig ekstra meget? Nogle af de førende mærker er:

 • Cam Cam 
 • Storksak
 • ByStroom
 • Cama Copenhagen
 • Voksi
 • Day

Læs mere om de populære mærker i denne artikel. De populære farver i øjeblikket er pastelfarver, gerne i rosa og grøn. Navy og sorte pusletasker er tidløse, så de vil sikkert stadig være moderne, hvis du skal bruge tasken til flere børn. 

Tænk dog også i praktiske baner. Skal den virke som en rygsæk, som en håndtaske eller en skuldertaske? Skal den være feminin eller neutral af hensyn til farmand? Hvad vægter højest – pænt design eller at den er vandtæt? Vær også opmærksom på, at der ved nogle pusletasker følger et tyndt pusleunderlag med, hvilket er super praktisk på farten.

Kommentarer lukket til Find den rigtige pusletaske til når du skal på oplevelse med baby