Teater
andre

3 Valentinsgaver til din kulturelskende kæreste

h3322

Tiden går hurtigt, og snart står Valentinsdag for døren. Flere og flere danskere er begyndt at give hinanden gaver i den forbindelse. Det er selvfølgelig hyggeligt og romantisk, men det betyder også, at du skal finde på endnu en perfekt gave til din kæreste i løbet af året. 

Samtidig tænker du måske også, at han eller hun faktisk ikke rigtig mangler noget ovenpå julen, og hvad gør du så? Jo, så finder du selvfølgelig en fantastisk oplevelsesgave til ham eller hende. Her får du tre forslag til gaver til din kulturinteresserede kæreste.

Museum

En tur i teateret

Du kan få utroligt mange oplevelsesgaver for alle slags typer efterhånden, men hvis din kæreste elsker kultur, er en tur i teateret ideel. Det er sådan noget, mange af os gerne vil gøre, men det er bare ikke så tit, at vi lige får booket en forestilling, vi kan se frem til.

Det kan du til gengæld gøre i anledning af Valentinsdag! Du kender selvfølgelig din kæreste bedst, så find frem til lige præcis det stykke, du tror, hun eller han vil sætte mest pris på, og bestil et par gode billetter, så I sammen kan nyde forestillingen. 

Hvis du gerne vil lave en aften ud af det, kan I naturligvis også tage ud at spise først, eller I kan drikke en drink eller øl på en bar efterfølgende. Mulighederne er mange, for når nu I alligevel er i byen, kan I jo lige så godt benytte jer af nogle af dens resterende tilbud, så aftenen bliver ekstra uforglemmelig.

Et årskort til favoritmuseet 

I Danmark er det bare ret dyrt at gå på museer. Det er en skam, for det resulterer ofte i, at vi ikke kommer så ofte afsted, som vi gerne ville. Men hvis vi køber årskort, er det faktisk en helt anden historie. Ofte tjener kortet sig hjem allerede efter to besøg, og hvis din kæreste elsker kultur, vil I formentlig komme afsted langt oftere end det.

Et årskort til jeres yndlingsmuseum er en sød og betænksom gave, som viser, at du kender din kæreste godt og har lyst til at dele oplevelser med hende eller ham igen og igen. De fleste museer har jo også den egenskab, at de får nye udstillinger flere gange om året, så hver gang I kommer forbi, er der formentlig noget nyt at se. Dermed garanterer du, at I kommer på mange skønne ture sammen i løbet af året, og det er da engagement.   

Publikum til en koncert

Billetter til en god musikoplevelse 

Det er altid skønt at komme til koncerter! Uanset om din kæreste er til pop, hård hiphop eller klassisk, er en koncertbillet et godt bud på en gave, som kan give jer en god oplevelse sammen. Der findes selvfølgelig mange forskellige prislejer, så det er helt op til dig, hvor meget du har råd til at smide i gaven. 

Det er selvfølgelig fedt, hvis I kommer ud og ser hendes eller hans absolutte yndlingskunstner, men det kan altså også være en super oplevelse, hvis I ser en mindre kendt performer, som er på vej frem. Så bliver oplevelsen mere intim, og måske vil I om mange år kunne se tilbage på dengang, I var til en stor kunstners start på karrieren. 

Musik er så fedt at opleve sammen, og uanset hvad er det jo tanken, der tæller. 

Kommentarer lukket til 3 Valentinsgaver til din kulturelskende kæreste