bjerglandskab
Øvrige

Udlev dine drømme

h3322

Drømmer du også bare om at kunne hoppe på et fly og rejse langt væk fra alt og alle du kender – i hvert fald bare for en kort stund? Eller måske kunne du godt bare trænge til at komme ud af din lejlighed og opleve noget nyt, høre noget god musik og nyde livet?

Vi kan alle få brug for nogle nye indspark i vores liv af og til. Nogle gange virker det som om vi er kørt fast i en rutine med børnepasning, kedelige opgaver på arbejdet og triste aftener hjemme i stuen med en lunken film foran os.

Nøj, hvor kan livet dog blive kedeligt nogle gange og hvor kan det være svært at komme i gang igen. Og så er der jo også hele problemet med at nye oplevelser ofte koster penge. Hvordan skal du dog få råd til det?

udsigt

Prioriter dine drømme

Hvis du ikke har specielt mange penge på kontoen, så må du begynde at prioritere lidt i dine drømme ved at spørge dig selv, hvilke(n) der er vigtigst for dig. Dette råd er også brugbart for dig, som måske nok har pengene men ikke har tiden til at gå ud og jagte alle dine drømme på én gang.

En anden fordel af at prioritere sine drømme er, at man ikke løber risikoen for at blive overvældet. Hvis man i længere tid har været lukket inde i en lille skal af isolation og en rutinepræget tilværelse, så kan det virke utroligt overvældende lige pludselig at kaste sig ud i en hel masse nye ting. Det kan virke stort og skræmmende for selv den bedste og kan faktisk ende med at have den modsatte af effekt af det du ønsker – nemlig, at du fortrænger endnu længere ind i en lille skal end før.

Få råd til drømmene

Har du taget et ordentligt kig på dit budget og uanset hvordan du vender og drejer det, så kan du bare ikke se, hvordan du skulle kunne få råd til den skiferie, du altid har villet tage på, eller de nye tangotimer? Så kunne det være tid for dig at overveje et forbrugslån.

Langt de fleste danskere har mindst et lån til for eksempel huset, bilen, et SU-lån eller noget helt fjerde. Et forbrugslån kan være en løsning for dig, som har lidt problemer med selv at kunne betale til hele dit forbrug selv.

penge

Nye oplevelser som for eksempel at begynde til en bestemt sport eller at tage et bestemt sted hen, du altid har ønsket at tage til, kan have en rigtig positiv indflydelse på din mentale tilværelse også. Så hvis du er typen, der aldrig rigtig belønner dig selv eller tillader dig selv at gøre noget du VIRKELIG gerne vil, så lad være med at have dårlig samvittighed over, at du tager et lån for endelig at behandle dig selv lidt godt.

Selvfølgelig bør du altid overveje nøje præcis hvor mange penge du egentlig har brug for at låne og du bør desuden nøje undersøge de forskellige lånemuligheder du har. Der er nemlig rigtig meget konkurrence mellem online låneudbydere i dag, hvilket jo kun bliver til din fordel.

Kommentarer lukket til Udlev dine drømme