smart i tøjet
andre

Tre nemme måder du altid kan se smart ud i tøjet på

h3322

Klæder skaber folk. Det er nemlig det allerførste folk ser, når de møder dig for første gang. Dit tøj er altså en bærende del af alle andres førstehåndsindtryk af dig og det er derfor også vigtigt, at man ser rigtig smart ud i tøjet – eller i hvert fald udstråler det bestemte man gerne vil vise.

Læs mere her for at lære om tre nemme måder hvorpå du kan opnå mere kontrol over din stil og altid se smart ud i tøjet – uanset hvilken personlig stil det så kommer til udtryk i for dig.

Hav dyre accessoires

Det er de færreste mennesker, der har råd til at købe en masse dyrt tøj hjem. Og hvis man ikke har det, så skal man finde på nogle andre små tricks. En af disse tricks er flotte og halv dyre accessoires.

En flot lettere dyr halskæde eller et par rigtig flotte seiko ure kan virkelig være med til at løfte et helt outfit. Man kan nemt blot have en simpel hvid t-shirt og et par cowboybukser til, når man har så flotte former for tilbehør at sætte til. Faktisk ser man kun endnu mere stilfuld ud på en meget ’ydmyg’ måde, fordi man ikke overdriver for meget men drager opmærksomhed til én eller måske to bestemte aspekter af sin stil den dag.

Samtidig er flot tilbehør meget mere universal end én enkelt dyr bluse. Du kan bruge tilbehør til langt flere outfits og du får dermed langt mere brug ud af flot og dyrt tilbehør, end du gør med dyrt tøj.

Hav mindre tøj

Det kan virke en smule selvmodsigende men hæng lige i!

Alt for ofte bliver fanget at de gode tilbud i forskellige tøjbutikker og det er fristende at købe en masse tøj hjem, så man altid har masser at vælge imellem. De fleste af os tænker, at jo mere tøj vi har jo flere muligheder har vi og jo smartere kan vi også se ud i tøjet. Men det er faktisk lige omvendt.

ur

Meget ofte bliver vi alt for overvældet af de mange muligheder og det ender alligevel med, at det kun en mindre og meget bestemt gruppe af vores tøj i klædeskabet, som vi rækker ud efter.

Prøv i stedet for kvantitet at have fokus på kvalitet! Køb tøj hjem som du ved at du elsker og du ved, at du vil få lyst til at gå med meget ofte. Jo mere tøj du køber hjem i denne variant, jo nemmere bliver det faktisk at sammensætte dine outfits, fordi du altid er tilfreds med det tøj der befinder sig i klædeskabet.

Lær det tekniske

Langt de fleste mennesker har ikke hørt om varme og kolde undertoner. Men det er en meget god ting at lære, hvis du vil lære at klæde dig selv ordentligt på.

Alle mennesker er født med en undertone i deres hud og denne lægger på et spektrum mellem varm og kold – nogle mennesker kan befinde sig lige i midten af det hele! Alt efter hvilken undertone du har, så er der bestemte farver tøj, som du bør gå med eller ikke gå med.

Hvis du gerne vil lære mere om hvordan du finder lige præcis din undertone og hvilket slags tøj du skal gå med, så kan du tage en hurtig søgning på nettet. Her kan du finde massevis af guides at gå i gang med.

Kommentarer lukket til Tre nemme måder du altid kan se smart ud i tøjet på