Gave
andre

Giv en musikoplevelse i gave

h3322

Hvis du går og overvejer en alternativ til gave, skal du overveje at give en musikoplevelse. Det gode ved musik er, at vi allesammen kan lide det. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad vi foretrækker, men du finder stort set ikke et menneske i verden, som slet ikke kan lide en eller anden form for musik. Derfor er det en kærkommen og lidt alternativ gave, og så skal du selvfølgelig bare lige finde ud af, hvad vedkommende er til. 

Her får du forslag til, hvem og hvordan du kan give de skønneste musikgaver. 

Violinist

Glæd hele familien

Det er en oplagt ide at give en musikoplevelse til et familiemedlem. Hvis det er én, som er tæt på dig, så køb en ekstra billet, så du selv kan komme med. På den måde får I en oplevelse, I kan dele, og så har I altid det, I kan se tilbage på sammen.

Hvis du har børn, kan det jo være, at der er en bestemt musiker eller et bestemt band, som er lidt mere fantastiske end alle de andre. Hvis det er tilfældet, kan du gøre fødselsdagen, juleaftenen eller en anden gave anledning helt specielt ved at give billetter til hele familien, så I kan tage af sted sammen. På den måde kan dit barn også dele sin interesse med jer, og det vil skabe mere sammenhold hos jer som familie. Musik kan mange ting; en af disse er at binde folk sammen på tværs af forhold som interesser og forskellige aldre. 

Rockmusiker

Giv musik som kundegave 

Hvis du er vant til at skulle give kundegaver, ved du sikkert, hvor svært det kan være at finde på noget godt. Det ender ofte med en stor æske chokolade, et par flasker vin eller en blomsterbuket. Det er ikke, fordi det er dårlige ting, men nogle gange har man bare lyst til at prøve noget andet. Tænk, hvis dine kunder blev vildt glade og tænkte, at det var den bedste firmagave, de nogensinde havde fået?

Der er ingen tvivl om, at de færreste kunder regner med at få en musikoplevelse i gave. Kundegaver har trods alt ry for at være lidt konservative, men det behøver de altså ikke at være. Selvfølgelig skal du lige lodde stemningen, for det er jo ikke alle, som er klar på eller har tid til koncerter i hverdagen. Men hvis du tænker, det ville falde i god jord (og det vil det jo nok i mange tilfælde), så er det altså bare fedt at gøre det lidt anderledes, end det normalt bliver gjort.

Du kunne jo også gå hele vejen og afholde et musikarrangement, hvor du inviterer alle kunderne. Så bliver det lige pludselig kombineret musik- og netværksmøde, og det passer jo rent faktisk helt perfekt ind i vores tidsånd.  

Kommentarer lukket til Giv en musikoplevelse i gave