Vennegruppe
andre

Find sammen med din gamle vennegruppe: Få gode råd her

h3322

De fleste mennesker er en del af en eller flere vennegrupper, men mange af sådan nogle vennegrupper kan sive ud i sandet. Med årene kommer der måske en dæmper på aktiviteterne, i takt med at folk får børn og så videre, og derfor bliver der måske ikke festet nær så meget som førhen, og vennegruppen kommer lidt i baggruppen. 

Der er dog stadig god grund til at holde fast i de gamle bekendtskaber.

Teambuilding

Sundt med venner

Nogle gange kan det komme til at virke som en pligt at holde fast i den gamle vennegruppe, og det er ærgerligt. Det skulle nemlig helst være en fornøjelse at være sammen med vennerne. Det kan dog oftest være, fordi familien og karrieren med årene kommer til at fylde mere og mere, og vennegruppen derfor virker som noget, der er let at nedprioritere.

Der er mange gode grunde til at sørge for at holde fast i din gamle vennegruppe. En god og aktiv vennegruppe kan nemlig tilføje et tiltrængt afbræk i en ellers ensformig hverdag. 

Samtidig er det også vigtigt for eksempel at holde fast i den person, du tidligere har været. Den, som dine venner kender dig som. For selvom man udvikler sig i forskellige retninger, vil man nok aldrig glemme den yngre udgave, man var, da man for eksempel studerede sammen.

Det er sundt for sindet at indgå i forskelligartede fællesskaber, og en gammel vennegruppe kan være et af de friske indspark i en ellers triviel hverdag, der kan gøre en forskel for humøret og tilstanden.

skolevenner

Saml vennegruppen omkring sjove aktiviteter

Det er ikke nødvendigvis let at finde sammen med gamle venner igen. Man er blevet spredt for alle vinde eller har ikke snakket godt sammen i årevis. Det kan også være, at man har fået forskellige interesser og ikke længere har lige så meget til fælles. I hvert fald ikke på overfladen. Men dybere nede har man altid en fælles fortid, hvis man er gamle venner, og den fortid kan komme til live igen på en god måde.

Det handler om at sørge for at samles om noget. Derfor kan det være en god idé at arrangere nogle konkrete aktiviteter, når I skal mødes i den gamle vennegruppe. For eksempel kan I kontakte et eventbureau og se, hvad de har af ideer.

Man kan planlægge alt muligt, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Om man skal ud på et decideret eventyr eller bare en mindre krævende aktivitet er helt op til dig, men det kan være skønt at overraske vennerne med en planlagt aktivitet, som de slet ikke havde set komme. 

Ofte finder folk hinanden i aktiviteter og sjov og spas, og med lidt holdarbejde eller konkurrencegen kan der helt sikkert blive livet op i de gamle venskaber. Der er jo en grund til, at I plejede at høre sammen, og den grund kan stadig gælde i dag. 

Kommentarer lukket til Find sammen med din gamle vennegruppe: Få gode råd her