Vigtigt opkald
andre

Lær hvad det vil sige at være voksen

h3322

Det er meget interessant at snakke om begrebet voksen. For de færreste ser faktisk sig selv som voksne. Det er et interessant begreb der ændrer sig livet igennem. For når man er barn ser man stort set alle andre mennesker som voksne. Selv dem der blot er teenagere ser man som ældgamle voksne. Det ændrer sig med tiden. De fleste mennesker når nemlig aldrig til et punkt, hvor de føler sig sådan rigtigt voksne. De kan godt se på deres krop, at de har ændret sig. De kan måske også mærke, at de er blevet mere modne. Men inderst inde føler de sig måske stadig som et 5-årigt barn, der både kan blive bange og usikker på sig selv. Det er derfor altid interessant at snakke om hvad der gør en voksen til en voksen

Hænder

Ansvar er noget som en voksen har

Noget af det, som en voksen har er ansvar. Det er især det der gør, at mange ser sig selv som voksne alligevel. Når man pludseligt står og har ansvar over noget vil man i højere grad føle sig som en voksen. Det gælder især når det kommer til børn. At være ansvarlig for et lille barn kan gøre, at man i høj grad føler sig voksen. For pludseligt skal man tage sig af dette lille barn på en måde man ikke har prøvet før. Barnet er helt afhængig af en og det er naturligvis noget, som forpligter rigtig meget. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at være der for barnet. Det er med til at gøre, at man føler sig som voksen. 

Spørger man folk om hvorvidt de føler sig som voksne er det da også for det meste forældre der vil svare bekræftende. Det skyldes, at de ikke bare er ansvarlige over for sig selv, men også for andre. 

Voksenmøde

Økonomi er også en voksenting

Noget andet, som mange vil se som noget ansvarligt og voksent er økonomi. Hvis man skal have styr på sin økonomi vil man i højere grad føle sig som en rigtig voksen. Det kan være, at man skal sælge eller købe en bil. I så fald vil man være nødt til at have godt styr på ens økonomi og man skal måske endda låne penge. Det er noget af det, der er med til at gøre, at man hurtigt bliver moden. Brug derfor noget tid på at sætte dig ind i din egen økonomi så du kan føle dig som en rigtig voksen.

Kommentarer lukket til Lær hvad det vil sige at være voksen