andre

Sådan laver du gelenegle der ser super flotte ud

h3322

Drømmer du om flotte, farverige og holdbare gelnegle? Problemet med traditionel neglelak er, at det sjældent holder sig pænt over længere tid. Er du træt af neglelak, som krakelere efter kun få dage, så skal du prøve med gelenegle. Gelenegle kan få dine negle til at ligne en professionel manicure, selvom du kan klare jobbet hjemme i din egen stue – og så er det tilmed også billigere!

Hvad er gelenegle?

Lad os først forstå, hvad gelenegle egentlig er. Gelenegle er er en form for neglebehandling, som hærdes under en lampe med UV lys. Gelenegle påføres ligesom en normal neglelak, men holder meget længere, fordi man bruge base coats og lys til at styrke neglen.

Køb dit starterkit

Gelenegle er lidt mere omfattende end normal neglelak, og derfor har du brug for et starterkit for at lave dine flotte negle. Dit starterkit bør bestå af en negle cleanser, en lille UV/LED lampe, en base- og top coat samt en elektrisk neglefil til gelenegle. Udover dit starterkit skal du naturligviis også anskaffe dig den gellak, som du gerne vil have på. Der findes et utal af flotte farver i både matte, skinnende eller glitrende nuancer.

Rens og skrub dine negle

Det er vigtig at dine negle er rene, før du går i gang med at lægge gelenegle. Vask hænder og negle, fjern eventuel neglelak og tør dine negle grundigt. Du kan med fordel bruge en lille neglebåndsskubber til at skubbe dine neglebånd tilbage, så de ikke er i vejen. Fil dine negle til den ønskede form, før du lægger din neglelak.

Sådan påfører du gelen

Det næste skridt er at lægge den farve neglelak på din negl, som du gerne vil have. Det er en god ide at starte med en base coat, så farven sidder bedre fast – så får du også et mere længervarende resultat. Hvis du starter med en base coat, så skal den også tørres under UV lampen, før du lægger din neglelak. Læg et tyndt lag neglelak oven på din base. Det første lag må gerne være næsten gennemsigtig. Læg dine negle under LED lampen i 30 sekunder, før du påfører et nyt lag. Det næste lag må gerne være tykkere, så man kan se farven ordentlig. Læg dine negle under UV-lampen igen indtil neglelakken er tør. Nu har du et sæt flotte gelenegle, som kommer til at have glæde af i lang tid!

 

 

 

Kommentarer lukket til Sådan laver du gelenegle der ser super flotte ud