planter på badeværelse
andre

Find den rette toilettaske

h3322

Det gælder om at finde den rette blanding af kvalitet, design og funktionalitet, når du som kvinde skal finde din næste toilettaske.

En dame toilettaske er en vigtig ting

Toilettasker til damer skal som regel kunne rumme en masse skønhedsprodukter, som du ikke vil kunne undvære på den rejse eller anden tur. Du kan som dame eller kvinde ikke fungere uden at have en toilettaske, der bare virker for dig når du skal ud og rejse. 

Hvad enten det er designet du går mest op i eller det er funktionaliteten, der skal være i højsædet, så skal du bare have et sted, hvor du kan have blandt andet dine intime ting, men også alt andet du skal bruge af makeup og alt andet ved et besøg på toilettet.

Toilettaske kan hænge

Kendte brands

Det er klart at du er på forholdsvis sikker grund, hvis du vælger en toilettaske fra et af de førende brands på markedet. Det kunne være brands som Day, Lilió, Reisenthel, Mandarina Duck, Gillian Jones eller Guess.
Men naturligvis er der mange muligheder indenfor de enkelte brands i udformning, design, farver og mønstre. Du kan få din toilettaske med prikker, med striber, i diverse mønstre eller bare i sort og elegant. Materialet kan f.eks. være smuk velour, noget praktisk nylon, en flot quiltet tekstil eller i yderste mulighed en taske i læder. Det vigtigste er at der er en form for vandafvisende effekt i din dametoilettaske
Flere dametoilettasker er så store at de fleste flasker kan stå oprejst i dem.

Vælg design

Dametoilettasker fås naturligvis i forskellige typer design. Det kan være et maskulint udtryk, lidt mere stramt. Dette er smag og behag. Mange går efter en taske der kan hænges op på toiletter, så den er lettere tilgængelig evt. på hotelværelset. Dette er specielt anvendeligt, hvis du rejser fra sted til sted.

indendørsboligindretning

Beautyboks er en mulighed

Er det ikke nok med en regulær toilettaske, så er det måske en god ide med en beautyboks. En beautyboks er en boks med hård skal, hvor dine produkter kan stå bedre og du dermed kan have bedre orden på alt det du gerne vil have med på din rejse. 

Større rejseglæde

At kunne pakke sin toiletsager ned i en super lækker toilettaske gør bare hele rejseoplevelsen bedre. Og især når du kommer frem til din destination og det hele bare ligger lækkert i tasken, og det stille og roligt kan pakke ud, så er alt bare godt og går op i en højere enhed.

 

Kommentarer lukket til Find den rette toilettaske